Σύμφωνα λοιπόν με την ΠΑΕ, την Παρασκευή ο Φλωρίδης θα καταβάλει 500 χιλιάδες ευρώ στα ταμεία της ομάδας, ενώ τη Δευτέρα, ο Γιώργος Σαχπατζίδης θα δώσει άλλες 250 χιλιάδες ευρώ, τα οποία μαζί με αυτά που έχει δώσει μέχρι τώρα για τη μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη φτάνουν τις 500 χιλιάδες ευρώ.
Έτσι λοιπόν, η άμεση ενίσχυση στον “Δικέφαλο” θα φτάσει το 1 εκατομμύριο, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες σε λογαριασμό του Α.Σ. ΠΑΟΚ θα μπούνε άλλα έξι εκατ. ευρώ.
Αφού μπουν αυτά τα χρήματα στον σύλλογο, τότε ο Θανάσης Κατσαρής θα κινήσει τις διαδικασίες για την αλλαγή της διοίκησης πρωτοδικείου.
Άμεσα επτά εκατομμύρια στον ΠΑΟΚ!
| 05/08/11 - 01:11
Μετά τους Βασίλη Φλωρίδη και Γιώργο Σαχπατζίδη και η ΠΑΕ επιβεβαίωσε μέσω επίσημης ενημέρωσης την συμφωνία που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών και του Ερασιτέχνη για την... αλλαγή σελίδας στον ΠΑΟΚ.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο