Facebook Pixel Sportdog.gr | Εκπλήξεις στην αποστολή του Ολυμπιακού – Ποιον βασικό άφησε εκτός ο Γκαρσία!
| 2018-01-14 20:25:00

Εκπλήξεις στην αποστολή του Ολυμπιακού – Ποιον βασικό άφησε εκτός ο Γκαρσία!

Sportdog Team
Εκπλήξεις στην αποστολή του Ολυμπιακού – Ποιον βασικό άφησε εκτός ο Γκαρσία!

Επιστροφές και ντεμπούτο για τον Ιγκόρ Σίλβα.

Με την κυριακάτικη προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς της 17ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τη Λαμία, στο Καραϊσκάκη, το βράδυ (19:30) της Δευτέρας.

Ο Όσκαρ Γκαρσία μετά την προπόνηση της Κυριακής ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσιάζει το όνομα του Ομάρ Ελαμπντελαουί, αλλά βρίσκεται για πρώτη φορά αυτό του νεοαποκτηθέντα Ιγκόρ Σίλβα, που επίσης αγωνίζεται στην θέση του δεξιού μπακ.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Νορβηγός μπακ έχει ενοχλήσεις και για αυτό προτιμήθηκε να μείνει εκτός, ενώ θυμίζουμε πως για το ματς με τη Λαμία βρίσκονται εκτός πλάνων και ο Σισέ με τον Ταχτσίδη, καθώς έχουν συμπληρώσει κάρτες και έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την τιμωρία τους. Από εκεί και πέρα, εκτός με θλάση είναι και ο Οφόε.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκεται ο… φευγάτος Ντιόγκο Φιγκέιρας, ενώ ο Ισπανός κόουτς πήρε μαζί του και τον Γιάγκος Βούκοβιτς!

Αναλυτικά, οι 21 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν από τον Όσκαρ Γκαρσία στην αποστολή του αγώνα με τη Λαμία: Προτό, Χουτετσιώτης, Σίλβα, Μποτία, Χατζισαφί, Κούτρης, Βούκοβιτς, Ένγκελς, Νικολάου, Φιγκέιρας, Ρομαό, Φορτούνης, Μάριν, Ζιλέ, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Πάρντο, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags