Σύμφωνα με όσα αναφέρει το atromitistas.gr, o τεχνικός του Ατρόμητου ρωτήθηκε προ ημερών αν ενδιαφέρεται για το τιμόνι της εθνικής Αυστρίας, αλλά δεν ήταν ζεστός, τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αλλωστε, έχει πετύχει κάτι μοναδικό ως προπονητής του Ατρόμητου ,θέλει να το ζήσει ως το τέλος και να κατακτήσει τους στόχους, τους οποίου έχει θέσει με τον σύλλογο. Εχει μεγάλες φιλοδοξίες, τις οποίες προσδοκά να τις υλοποιήσει με την ομάδα του Περιστερίου, ενώ είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τις εργασιακές συνθήκες και την άψογη συνεργασία, που έχει με τη διοίκηση. Μην ξεχνάμε πως η τελευταία φορά που επέλεξε να δοκιμάσει μία μεγαλύτερη πρόκληση μεσούσης της περιόδου (βλέπε Ραπίντ Βιέννης) δεν του βγήκε σε καλό. 

Μάλιστα, έχει κλείσει τα αυτιά του και σε τουρκικές σειρήνες, που επίσης τον ενόχλησαν εσχάτως. Όπως και να έχει, η εντυπωσιακή πορεία του στον πάγκο του Ατρόμητου δεν έχει περάσει απαρατήρητη στο εξωτερικό. Θυμίζουμε πάντως ότι είναι θέμα χρόνου το ραντεβού ανανέωσης, καθώς έχει προγραμματιστεί να γίνει μέσα στο μήνα.