Facebook Pixel «Εμφύλιος» στον Παναθηναϊκό για Μολέντο λόγω... Ολυμπιακού - Sportdog.gr
| 2018-01-18 09:58:00

Φοβερά πράγματα για Μολέντο - «Εμφύλιος» στον ΠΑΟ λόγω... Ολυμπιακού - Ποιους παίρνει η μπάλα

Sportdog Team
Φοβερά πράγματα για Μολέντο - «Εμφύλιος» στον ΠΑΟ λόγω... Ολυμπιακού - Ποιους παίρνει η μπάλα

To sportdog.gr βγάζει στη φόρα τα πάντα. 

Το σήριαλ με τον Ροντρίγκο Μολέντο συνεχίζεται, καθώς ακόμα ο Βραζιλιάνος άσος δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση, αν και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θέλει να πάει από τώρα στην Ιντερνασιονάλ, ενώ το παιχνίδι που έχει παιχτεί τις τελευταίες ώρες από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές είναι αδιανόητο.

Όσον αφορά τη «σφήνα» του Ολυμπιακού, στο Λιμάνι διέψευσαν σε όλους τους τόνους ότι ασχολούνται με την περίπτωση του Βραζιλιάνου άσου, ωστόσο κάποιες φήμες ανέφεραν ότι έγινε κίνηση για τον παίκτη. 

Την ίδια στιγμή που στον Παναθηναϊκό παραδέχονταν ανεπίσημα ότι έχουν στα χέρια τους πρόταση από τον «αιώνιο» αντίπαλο, χωρίς πάντως να αναφέρονται ποσά και λεπτομέρειες, καθώς ποτέ κανείς από τους ανθρώπους που χειρίζονται τα μεταγραφικά στο Τριφύλλι δεν μίλησε με τους Ερυθρόλευκους.

Παράλληλα, οι Πράσινοι τόνιζαν πως πρόθεση της διοίκησης ήταν να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα από το συγκεκριμένο deal, ακόμα κι αν αυτά τα έδινε ο Ολυμπιακός, χωρίς, όμως, να διαρρέεται από πουθενά ποια ήταν η καλύτερη από τον ΠΑΟΚ υποτιθέμενη προσφορά των Πειραιωτών (χθες γράφτηκε από «πράσινους» ρεπόρτερ για 500.000 ευρώ).

Μάλιστα, όπως λέγεται, στο Τριφύλλι είναι χωρισμένοι σε δύο «στρατόπεδα», όπου το ένα δεν θα είχε πρόβλημα να παραχωρηθεί ο παίκτης στον «αιώνιο» αντίπαλο, από τη στιγμή που -σύμφωνα πάντα με τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες- πληρώνει καλύτερα, ενώ το άλλο, στο οποίο περιλαμβάνεται το team του Μαρίνου Ουζουνίδη, δε θέλει για κανέναν λόγο να γίνει deal με τους Πειραιώτες.

Από την άλλη, πάντως, η πλευρά του παίκτη ήταν κάθετη μέχρι χθες το βράδυ πως το τελευταίο διήμερο δεν υπήρξε η παραμικρή επικοινωνία με ανθρώπους του Ολυμπιακού, κάτι που φαίνεται να έχει βάση, ενώ σχετικά με τον Τάσο Καραμάνο που ακούστηκε ότι παραχωρείται στους Πράσινους από τους πρωταθλητές ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, είχε ειδοποιηθεί νωρίς χθες το απόγευμα να περιμένει πριν κλείσει σε άλλη ομάδα (ταξιδεύει σήμερα στο εξωτερικό για επαφές), ωστόσο στη συνέχεια δεν είχε άλλη ενόχληση.

Στο μεταξύ, οι Πράσινοι απορούν με τη στάση του παίκτη, ο οποίος επιθυμώντας να γυρίσει το καλοκαίρι στη Βραζιλία, χάνει την ευκαιρία να πάρει δυο και τρεις φορές τα λεφτά που θα έπαιρνε ως τότε πηγαίνοντας οπουδήποτε αλλού.

Το θέμα, βεβαίως, είναι ότι αν τελικά ο παίκτης καταλήξει στη Βραζιλία από τώρα, θα δημιουργηθούν πολύ «τριγμοί» τόσο στον Παναθηναϊκό, καθώς θα χαθούν -από προφανώς λάθος χειρισμούς- αρκετά χρήματα που έχουν άμεσα ανάγκη, όσο και στον ΠΑΟΚ, όπου τα «καρφιά» θα πέσουν προφανώς πάνω στον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος αν και εγκαταστάθηκε στην Αθήνα δεν κατόρθωσε να πάρει τον παίκτη και να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη μετά βαΐων και κλάδων.

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags