Facebook Pixel Sportdog.gr | Υπάρχει ακόμα… ζωή στον Πλατανιά – Νίκησε με αυτογκόλ τον Λεβαδειακό και ελπίζει! (BINTEO)
| 2018-01-20 16:52:00

Υπάρχει ακόμα… ζωή στον Πλατανιά – Νίκησε με αυτογκόλ τον Λεβαδειακό και ελπίζει! (BINTEO)

Sportdog Team
Υπάρχει ακόμα… ζωή στον Πλατανιά – Νίκησε με αυτογκόλ τον Λεβαδειακό και ελπίζει! (BINTEO)

Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 και μπήκαν ξανά στο κόλπο της παραμονής.

Ζωντανός για την παραμονή παρέμεινε ο Πλατανιάς, ο οποίος με αυτογκόλ του Φαβάρο επικράτησε 1-0 του Λεβαδειακού, έφτασε τους εννιά πόντους στη βαθμολογία και ελπίζει σε καλύτερο μέλλον!

Όσον αφορά την διακύμανση του ματς, παρότι ο Πλατανιάς ήταν η ομάδα που καιγόταν για τη νίκη, ο Λεβαδειακός ξεκίνησε πολύ δυνατά και στο πρώτο εικοσάλεπτο έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Σημαντική ήταν αυτή με τον Γιακουμάκη στο 8ο λεπτό, αλλά και το δοκάρι στο 18ο, όταν από σουτ του Γιουσούφ η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και άφησε… άγαλμα τον Κλιάιτς.

Μετά το 20λεπτο όμως, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να ισορροπήσουν απόλυτα το ματς, ωστόσο δεν δημιούργησαν κάποια ιδιαίτερη φάση και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι την ανάπαυλα.

Ο Πλατανιάς συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και μετά την επιστροφή από το ημίχρονο και με τον Πετρόπουλο στην κορυφή, έψαξε το γκολ με… μανία. Στο 50’ η κεφαλιά του Έλληνα άσου έφυγε άουτ, ενώ στο 69’ ο Επασί είπε όχι στον Ντουαλά με τα πόδια και στη συνέχεια της φάσης ο Δημούτσος πλάσαρε άουτ σε κενή εστία!

Τελικά, το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 78’, όταν ο Κοροβέσης έβγαλε την σέντρα, ο Πετρόπουλος κοντρόλαρε υπέροχα στο σημείο του πέναλτι και ο Φαβάρο στην προσπάθεια του να τον κόψει, με τάκλιν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 1-0.
 

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Αντώνης Πετρόπουλος μπορεί να μην σκόραρε αυτή τη φορά, όπως στην Ξάνθη, αλλά ήταν ο κορυφαίος του Πλατανιά και από δική του προσπάθεια προέχεται και το γκολ

Η ΦΑΣΗ: Το γκολ του Πλατανιά ήταν αυτό που έκρινε και τον νικητή. Οι Κρητικοί πίεσαν, είχαν ευκαιρίες, όμως αν δεν έμπαινε με αυτογκόλ η μπάλα στα δίχτυα, τότε θα είχαν πρόβλημα.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Χωρίς δύσκολες φάσεις, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα η διαιτητική τριάδα.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Ο Πλατανιάς μετά από τέσσερις μήνες επέστρεψε στις νίκες και μπορεί και πάλι να ελπίζει. Έφτασε στους εννιά πόντους, μείωσε -2 και στο -4 από την Κέρκυρα και τον Απόλλωνα, που αντιμετωπίζουν εκτός έδρας Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Ο Πλατανιάς έμεινε ζωντανός, αν και ξέρει πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολα. Το άγχος που υπάρχει στην ομάδα, φάνηκε και στην αντίδραση του Ρόκα στο γκολ. Δεν πανηγύρισε, αλλά φύσαγε και ξεφύσαγε…

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Οι συνθέσεις των ομάδων

Πλατανιάς (Χοσέ Μανουέλ Ρόκα): Κλιάιτς, Βάντερσον, Κασάλιτσα (46' Ντουαλά), Πετρόπουλος, Καρυπίδης, Κοροβέσης, Δημούτσος, Αγγελόπουλος (78' Ουές Ραχμάν), Μάλσα, Ντικαμονά (46' Στάμου), Ενσικουλού

Λεβαδειακός (Ζοσέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Ντιόγκο, Φαβάρο Αμαράλ, Λεονάρντο, Μητρόπουλος, Ομπιόρα (81' Σαβαντογκό), Σουμπίνιο (74' Νιάσε), Μαρκόφσκι, Γιακουμάκης, Γιουσούφ

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης)

Περισσότερα σε λίγο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags