Διαβάστε το θέμα από την εφημερίδα “Goal”:
Δασκαλεμένος κατέφθασε στην Ελλάδα ο Δανός Κέβιν Στουρ-Ελεγκαρντ. Ο 28χρονος τερματοφύλακας είχε επικοινωνήσει με τον συμπατριώτη του Κάσπερ Ρίσγκαρντ (ο οποίος ανήκε πέρυσι στο ρόστερ των «κυανέρυθρων», αλλά δεν... ακούμπησε) και ζήτησε να συμπεριληφθούν όλες οι παροχές στο συμβόλαιό του για να είναι εξασφαλισμένος μέχρι και το τελευταίο ευρώ.
Δεν αποδείχτηκε μάλιστα και τόσο ολιγαρκής, αφού ζήτησε από την ΠΑΕ να του νοικιάσει σπίτι με κήπο, επειδή θα φέρει στην Ελλάδα και τα σκυλιά του.
Η συγκεκριμένη απαίτηση λοιπόν άλλαξε τον προγραμματισμό της διοίκησης, η οποία αρχικά είχε κλείσει μία οικία με 500 ευρώ, αλλά αναγκάστηκε μετά (για να μη χαλάσει το χατίρι του Ελεγκαρντ) να βρει άλλη με μηνιαίο κόστος 1.500. Με τα τριπλά δηλαδή.