Ο Όγκνιεν Βράνιες αποτελεί τον αρνητικό πρωταγωνιστή της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα, αφού έχει υποπέσει σε δυο πειθαρχικά παραπτώματα.

Αρχικά, έκανε άνω-κάτω την ομάδα και απουσίασε αδικαιολόγητα από την προπόνηση απαιτώντας να πάρει μεταγραφή για την Άντερλεχτ, ενώ παρόλο που ο Χιμένεθ του έδωσε δεύτερη ευκαιρία, ο Βόσνιος τα έκανε ξανά… θάλασσα, καθώς εκνευρίστηκε όταν έμαθε ότι δεν θα είναι βασικός κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τα καμώματα του διεθνούς παίκτη ανάγκασαν τον Ισπανό τεχνικό να δηλώσει ευθαρσώς ότι «ο Βράνιες έκανε λάθος» και «θέλω να μην σκέφτεται άλλες ομάδες και να μας βοηθήσει».

Συνεπώς, το κλίμα για τον Βόσνιο δεν είναι το καλύτερο δυνατό στο εσωτερικό της ομάδας και το θέμα του καλείται να ξεκαθαρίσει άμεσα προκειμένου η Ένωση να ξαναβρεί την ηρεμία της.

Πάντως, μπορεί στην ΑΕΚ επίσημα να μην έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να πουλήσουν τον Βράνιες, ωστόσο οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι αυτό το ενδεχόμενο συζητήθηκε ξανά μετά το δεύτερο πειθαρχικό παράπτωμα του παίκτη.

Για την ακρίβεια, πηγές από το Βέλγιο υποστηρίζουν ότι πραγματοποιήθηκε νέα επαφή μεταξύ της Άντερλεχτ και της Ένωσης. Η υπόθεση, όμως, δεν προχώρησε, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, οι Βέλγοι θεώρησαν ότι το κόστος είναι μεγάλο και αποφάσισαν να στραφούν σε πιο οικονομικές λύσεις.

Φυσικά, με αυτά τα δεδομένα, δεν μπορούμε ακόμα να αποκλείσουμε τίποτα για το μέλλον του Βράνιες, αφού σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται απίθανο η ΑΕΚ αλλάξει στάση στο θέμα και να αποφασίσει να πουλήσει τον Βόσνιο, έστω και με λιγότερα χρήματα από όσα αξίωνε αρχικά.