Facebook Pixel Μπήκαν ή δεν μπήκαν τα λεφτά οεο;
| 2011-08-06 23:42:00

Μπήκαν ή δεν μπήκαν τα λεφτά οεο;

Μπήκαν ή δεν μπήκαν τα λεφτά οεο;

Ακόμα δεν ήρθαν οι επενδυτές στον ΠΑΟΚ και μας... τρέλαναν. Ο Γιώργος Σαχπατζίδης δήλωσε πως ο Βασίλης Φλωρίδης θα βάλει τις 500.000 ευρώ που είχε υποσχεθεί για Παρασκευή την Δευτέρα, η ΠΑΕ δήλωσε άγνοια και επιβεβαίωσε πως χρήματα δεν “εμφανίστηκαν” και ο δικηγόρος του Φλωρίδη, τόνισε πως τα λεφτά μπήκαν κανονικά στα ταμεία της ομάδας χθες βράδυ!

Κάποιος λέει ψέματα λοιπόν, γιατί δεν γίνεται και οι δύο πλευρές να έχουν δίκιο.

Πριν από λίγο σας μεταφέραμε τις δηλώσεις του Γιώργου Σαχπατζίδη ο οποίος τόνισε πως: «
Την Παρασκευή (5/8) δεν μπορούσαν να μπουν χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξαιτίας του γεγονότος ότι ο Βασίλης Φλωρίδης δεν είναι μέτοχος. Έπρεπε να γίνει από την πλευρά μου προς αυτόν μεταβίβαση κάποιων μετοχών, ώστε να έχει το δικαίωμα καταβολής χρημάτων, τα οποία με τη σειρά της να μπορεί να χρησιμοποιήσει η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η μεταβίβαση των μετοχών ολοκληρώθηκε οπότε η τοποθέτηση των 500.000 ευρώ θα γίνει κανονικά τη Δευτέρα (8/8)».

Την ίδια ώρα από την ΠΑΕ ενημέρωσαν πως δεν γνωρίζουν τις κινήσεις των υποψήφιων επενδυτών, ωστόσο ξεκαθάρισαν πως λεφτά την Παρασκευή δεν μπήκαν.

Μέχρι εδώ καλά, όταν όμως εμφανίστηκε ο δικηγόρος του Φλωρίδη, Γιάννης Παπαγιάννης και δήλωσε ότι τα λεφτά μπήκαν, τα πράγματα μπερδεύτηκαν. «Ο Βασίλης Φλωρίδης δεν είναι, πλέον, υποψήφιος επενδυτής, αλλά είναι επενδυτής. Την Παρασκευή το βράδυ έκανε πράξη αυτό που είχε υποσχεθεί και κατέθεσε το ποσό των 500.000 ευρώ» δήλωσε ο δικηγόρος στην αθλητική εκπομπή του TV Θεσσαλονίκη και άφησε όλους τους άλλους να ψάχνουν που πήγαν 500.000 ευρώ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags