Τα πράγματα στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε οριακό σημείο, αφού ακόμα και το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη μοιάζει να είναι μετέωρο μετά και τις τελευταίες δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού, στις οποίες ξεκαθάρισε ότι διαφωνεί με το πλάνο περαιτέρω μείωσης του μπάτζετ που θέλει να εφαρμόσει η διοίκηση.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και στο παρελθόν, άσχετα αν υπάρχει η πεποίθηση ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί, ο Ουζουνίδης περιμένει να δει τι θα γίνει με το πλάνο της επόμενης ημέρας στην ομάδα. Εάν εφαρμοστούν οι περικοπές, με τις οποίες ο Εβρίτης τεχνικός διαφωνεί, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρο. Συνεπώς, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο στον Παναθηναϊκό να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις αρχής γενομένης από την ερχόμενη Πέμπτη (1/2), όταν και θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.

Τι θα συμβεί, όμως, στην περίπτωση που ο Ουζουνίδης αποφασίσει να αποχωρήσει; Ακούγονται διάφορα σενάρια για τον πιθανό διάδοχό, ενώ πρόσφατα γράφτηκε το όνομα του Σάκη Τσιώλη, που απολύθηκε από την Κέρκυρα.

Πάντως, δεν αποκλείεται να εφαρμοστεί η λύση που συζητείται εδώ και καιρό, δηλαδή οι Πράσινοι να «αναβαθμίσουν» κάποιον από τους τεχνικούς  των ακαδημιών. Εάν αυτό επιβεβαιωθεί, ακούγεται ότι ο προπονητής της Κ-20 του συλλόγου, Κώστας Φραντζέσκος, θεωρείται το μεγάλο φαβορί να αναλάβει τον πάγκο της πρώτης ομάδας σε περίπτωση παραίτησης του Ουζουνίδη.       

Κινδυνεύει με νέα προσφυγή από τον Χουλτ

Όσον αφορά στα μεταγραφικά, οι Πράσινοι «ψάχνονται» για να προλάβουν να πουλήσουν τον Νίκλας Χουλτ στις μέρες που απομένουν για τη λήξη της μεταγραφική περιόδου, ειδάλλως μπορεί να μπουν σε νέες δικαστικές περιπέτειες.

Θυμίζουμε ότι ο Σουηδός είχε καταθέσει προσφυγή στα τέλη του 2017, με το θέμα να γίνεται «σίριαλ», αφού οι Πράσινοι κατέβαλλαν 75.000 ευρώ στον διεθνή αμυντικό.

Ο παίκτης φέρεται να έδειξε διάθεση συναίνεσης, ωστόσο δεν απέσυρε την προσφυγή του. Μάλιστα, την Τρίτη (30/1) λήγει η προθεσμία που έχει ο Παναθηναϊκός για να εξοφλήσει την δόση του Δεκεμβρίου στον διεθνή αριστερό μπακ

Σε περίπτωση που αυτό δεν συμβεί και δεν βρεθεί λύση με πώληση σε άλλη ομάδα, ο Χουλτ φέρεται αποφασισμένος να καταθέσει νέα προσφυγή για να μείνει ελεύθερος (εάν φυσικά δεν δικαιωθεί στην πρώτη), εξέλιξη που θα είναι καταστροφική για τον Παναθηναϊκό!