Facebook Pixel Είναι Ολυμπιακός! Ε, και;
| 2011-01-17 21:09:00

Είναι Ολυμπιακός! Ε, και;

Είναι Ολυμπιακός! Ε, και;

Φαγώθηκε όλος ο κόσμος από χθες με μηνύματα να μάθει τι... εστί Στυλιάδης. Ο σκύλος έμαθε και δεν κρατάει μυστικά. Είναι Ολυμπιακός. Και λοιπόν;

Δεν πρόκειται ούτε αβάντες να κάνουμε σε κανέναν, ούτε πλάτες στο δημοσιογραφικό σινάφι. Ο σκύλος ΚΑΙ γαυγίζει ΚΑΙ δαγκώνει και σας το έχουμε πει επανειλημμένα. Κι επειδή τίποτα δεν μένει κρυφό από τα λαγωνικά μας, σας το λέμε φόρα παρτίδα ότι ο Άγγελος Στυλιάδης είναι Ολυμπιακός. Τι σημαίνει αυτό, δηλαδή; Ότι θα δικαιολογήσουμε τον Καπετάνιο για το... «έγκλημα» που έκανε; Βάζουμε το έγκλημα σε εισαγωγικά γιατί φυσικά και δεν είναι τέτοιο, αλλά... ποδοσφαιρικό έγκλημα και δημοκρατικό έγκλημα.

Δεν δικαιούται κανένας, ποτέ των ποτών, να κάνει τέτοιο πράγμα. Παράπονα μπορούσε να έχει και να τα εκφράσει και πιο κόσμια, στο τέλος του αγώνα. Να κάνει τσαμπουκάδες συνοδεία μπράβων είναι ανήκουστο για μια πολιτισμένη χώρα κι όχι φυσικά για το ποδόσφαιρο ζούγκλας που έχουμε στην Ελλάδα.

Το παλικάρι, πάντως, για τον δημοσιογράφο λέμε, δεν έχει απασχολήσει ποτέ. Ούτε σε οπαδικά έντυπα είναι, όπως τόσοι και τόσοι άλλοι που προκαλούν πολύ περισσότερο.

Ασφαλώς και ήταν τραβηγμένο το σχόλιό του να πει ότι δεν υπάρχει καμία επαφή του Νίνη με τον αμυντικό της Καβάλας, γιατί επαφή υπάρχει. Δυναμόμετρο δεν έχουμε, ούτε λέει κανείς ότι ήταν πέναλτι. Το δίκαιο σχόλιο θα ήταν να πει ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση πέναλτι υπέρ της Καβάλας στο ακούσιο χέρι του Σιμάο και αμέσως μετά στο πέναλτι του Νίνη να πει ότι είχε και ο Νίνης την καλή πρόθεση να πέσει και ο διαιτητής Μήτσιος να ισοφαρίσει ή διορθώσει το πρώτο λάθος του με ένα ακόμα. Εκεί δεν θα μπορούσε να κουνηθεί κανείς.

Ο Βαρδινογιάννης εκεί κόλλησε και έκανε "ντου". Έμαθε κιόλας ότι η Νόβα έστειλε... δημοσιογράφο ολυμπιακών αισθημάτων να κάνει μετάδοση του Παναθηναϊκού κι εκεί τρελάθηκε.

Και κάτι ακόμα: Από τις περιγραφές του Στυλιάδη έχει ψιλοπαράπονα και η ΑΕΚ.

Το θέμα είναι άλλο: Η NOVA θα τον ξαναστείλει να περιγράψει δείχνοντας πυγμή ή θα κάνει το χατίρι του Βαρδινογιάννη που τράβηξε το σκοινί στα άκρα δημιουργώντας όλον αυτόν τον θόρυβο;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags