Με τον Δημήτρη Πέλκα, αλλά όχι τον ΕΛ Καντουρί θα ταξιδέψει για τα Γιάννινα ο ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην συμπεριλαμβάνει στην αποστολή τους δύο νεοαποκτηθέντες, Τιμπό Μουλέν και Μάρκο Μιχόγεβιτς.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Διαβάστε επίσης...
Το σερί έχει ήδη καταχωρηθεί στην ιστορία και πλέον η κουβέντα στρέφεται στην ουσία που δεν είναι άλλο από την επίτευξη του στόχου, δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα καλείται να υπερασπιστεί την κορυφή και να δείξει πως συνεχίζει με την ίδια προσήλωση και συγκέντρωση. Η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΣ ολοκληρώθηκε με προπόνηση στην Τούμπα.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δούλεψαν στον τομέα της τακτικής και στις στημένες φάσεις. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πλην της απουσίας του Ελ Καντουρί , αφού κι ο Δημήτρης Πέλκας επιστρέφει στη δράση μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.
Οι 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ είναι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Κάμπος, Μακ, Λημνιός, Πρίγιοβιτς, Κουλούρης.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο