Σε εκδήλωση του Σ.Φ. ΑΕΚ Πάρου βρέθηκε μία μέρα μετά το παιχνίδι με τη Λαμία ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός της Ένωσης αποθεώθηκε από τους φίλους της ομάδας που αγωνίζεται, οι οποίοι όπως αναφέρει το aek365.com τον πολιόρκησαν για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

«Θέλω να μείνω, αφού η ΑΕΚ είναι ομάδα με στόχους και μου ταιριάζει. Όμως είναι κάτι που δεν εξαρτάται μόνο από εμένα» απάντησε και ο κόσμος άρχισε τις επευφημίες .

«Λάζαρε συνέχισε έτσι εσύ, γίνε μας και άλλες ηδονές όπως αυτές με τα γκολ που έβαλες στον Ολυμπιακό και δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει ο πρόεδρος να φύγεις», του είπε ένας φίλος της ΑΕΚ. Και το «είναι τρελός ο Λάζαρος» δονούσε την ατμόσφαιρα. Αυθόρμητα, μέσα στον χαμό που προκαλούσαν οι ιαχές από τους φίλους της ΑΕΚ, επισημάναμε: «Όπως δείχνουν τα πράγματα, ο ‘γάμος’ με την ανανέωση συμβολαίου ΑΕΚ-Λάζαρου, θα γίνει, αφού όπως λέει και ο λαός… «Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να έχει ο..πεθερός».

Οι νεώτεροι σε ηλικία παρευρισκόμενοι, άρχισαν να τραγουδάνε συνθήματα κατά του …Πειραιά. Και αυτό έδωσε το έναυσμα για προτροπές προς τον επίτιμο καλεσμένο της εκδήλωσης, να πετύχει γκολ στα παιχνίδια που έρχονται με τον Ολυμπιακό.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr