Τον Ερυθρό Αστέρα πρόλαβε ο ΠΑΟΚ και έκανε δικό του τον Μάρκο Μιχόγεβιτς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "mozzartsport.com".
Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι η σερβική ομάδα ήθελε τον 21χρονο στόπερ, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά έδρασε γρηγορότερα και κατάφερε να τον αποκτήσει από την Σαράγεβο.
Οι Σέρβοι μάλιστα, εμπλέκουν και τον κεντρικό αμυντικό του Ερυθρού Αστέρα, Νταμιέν Λε Ταλέκ, που φέρεται να απασχόλησε τους Θεσσαλονικείς, όμως η αρνητική του απάντηση, έστρεψε τον ΠΑΟΚ στη λύση του Μιχόγεβιτς.
"Δεν γνωρίζουμε τελικά γιατί ο Ερυθρός Αστέρα δεν πήρε τον Μιχόγεβιτς. Γνωρίζουμε πως ενδιαφέρονταν θερμά για την απόκτηση του", ανέφεραν σε δηλώσεις τους στο "mozzartsport.com" οι επιτελείς της Σαράγεβο.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο