Facebook Pixel Παίρνουν φωτιά οι φήμες για τον επενδυτή του Παναθηναϊκού - Sportdog.gr
| 2018-02-12 12:51:00

Φούντωσαν οι φήμες για τον επενδυτή του ΠΑΟ, τι «μαρτυρά» εξελίξεις - Η αλήθεια για το μεγάλο «μπαμ»

Sportdog Team
Φούντωσαν οι φήμες για τον επενδυτή του ΠΑΟ, τι «μαρτυρά» εξελίξεις - Η αλήθεια για το μεγάλο «μπαμ»

Το σημερινό πρωτοσέλιδο και η απόλυτη επιβεβαίωση του sportdog.gr.

Η μεγάλη προ ημερών αποκάλυψη του sportdog.gr για τον επενδυτή που φαίνεται πως έχει προκύψει για τον Παναθηναϊκό από το εξωτερικό, χωρίς, πάντως, να υπάρχουν ακόμα πολλές πληροφορίες για το συγκεκριμένο ενδιαφέρον και πόσο προχωρημένο είναι, έχει αρχίσει, πλέον, να αναπαράγεται σε πολλά Μέσα, ακόμα και πρωτοσέλιδα.

Χαρακτηριστικό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της «SportDay», η οποία αναφέρει στον τίτλο, για το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ότι υπάρχει «φως στο τούνελ» και συνεχίζει «πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι ξένος όμιλος ετοιμάζεται να βγάλει από το αδιέξοδο το Τριφύλλι».

Θυμίζουμε ότι από τις 8/2 το sportdog.gr σάς είχε αποκαλύψει με διαδοχικά ρεπορτάζ ότι υπάρχει κινητικότητα από το εξωτερικό για τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, σχετικά με την ταυτότητα του πιθανού υποψήφιου επενδυτή αναφέραμε πως: «Η συγκεκριμένη εταιρία, μπορεί να μην είναι από την Κίνα, ωστόσο κορυφαία διοικητικά της στελέχη (και ιδρυτικά συνάμα) είναι από εκεί, εκπροσωπώντας πολύ μεγάλες εταιρίες, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες».

Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει κάτι παραπάνω σχετικά το εν λόγω ενδιαφέρον, ωστόσο είναι προφανές πως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του sportdog.gr επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας από τα υπόλοιπα Μέσα, που μετά από λίγες μέρες άρχισαν να αναπαράγουν, χωρίς εκτενέστερη ενημέρωση, τις πληροφορίες του sportdog.gr.

Όπως και να έχει, πάντως, στον Παναθηναϊκό πιθανολογείται ότι θα υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί συνδέουν το γεγονός ότι υπάρχουν ανακατατάξεις στην ΠΑΕ και πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα εξαιτίας της δραστηριότητας που φαίνεται να υπάρχει από το εξωτερικό για τους «πράσινους».

Τι έγινε με Σισέ

Στο μεταξύ, σήμερα διέρρευσε στον Τύπο η πληροφορία ότι Τζιμπρίλ Σισέ προσέγγισε τον Παναθηναϊκό τον Γενάρη για να επιστρέψει στην ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι όντως ο Γάλλος άσος ήθελε να γυρίσει και πως έκανε και σχετικές επαφές με ανθρώπους του Τριφυλλιού, ωστόσο το προπονητικό επιτελείο έκρινε ότι ο παίκτης δεν είναι σε θέση ποια να παίξει σε υψηλό επίπεδο (αγωνίζεται στη Γ’ κατηγορία της Ελβετίας σε ερασιτεχνική ομάδα), παρότι οι «πράσινοι» αναζητούσαν εκείνη την περίοδο έναν σέντερ φορ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags