Facebook Pixel Το «κόλπο» του Χιμένεθ για να ανανεώσει με την ΑΕΚ - Sportdog.gr
| 2018-02-15 10:57:00

Ετοιμάζει τις βαλίτσες του ο Χιμένεθ; - Μεγάλο «κόλπο» από τον Ισπανό, δε θα το πιστεύουν στην ΑΕΚ!

Sportdog Team
Ετοιμάζει τις βαλίτσες του ο Χιμένεθ; - Μεγάλο «κόλπο» από τον Ισπανό, δε θα το πιστεύουν στην ΑΕΚ!

Τα «όργια» του Μανόλο τη φετινή σεζόν «μετράνε»... 

Πιο ισχυρός από ποτέ νιώθει ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ, καθώς ο Ισπανός τεχνικός έχει καταφέρει κάτι που στην αρχή της σεζόν έμοιαζε μάλλον αδιανόητο, δηλαδή να έχει την ομάδα μέσα σε όλες τις διοργανώσεις Φεβρουάριο μήνα.

Ακόμα κι αν η Ένωση δεν καταφέρει να κερδίσει σε όλους τους στόχους που έχει θέσει, η σεζόν μόνο θετική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί για τον τεχνικό της Ένωσης, ο οποίος έχει καταφέρει να φτιάξει ένα πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό σύνολο, ενώ πιστώνεται ακόμα το γεγονός πως έχει εκτοξεύσει την αξία των περισσότερων ποδοσφαιριστών του συλλόγου.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός πως απόψε στο ΟΑΚΑ, για τον αγώνα με την Ντιναμό Kιέβου, θα βρεθεί πλήθος σκάουτερ, προκειμένου να «τσεκάρει» αρκετά από τα μεγάλα αστέρια της ΑΕΚ, όπως σας έχουμε ενημερώσει σε άλλο ρεπορτάζ.

Μάλιστα, οι επιτυχίες του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ μόνο απαρατήρητες δε φαίνεται να περνάνε και στην πατρίδα του, καθώς ο ίδιος ο Ισπανός είναι αυτός που φροντίζει με διάφορους τρόπους να «διαφημίζει» το όνομά του στα μέρη του. Αν, μάλιστα, κατορθώσει να περάσει και στην επόμενη φάση του Europa League, τότε δεδομένα το όνομα του κόουτς των «κιτρινόμαυρων» θα ακουστεί ακόμα πιο δυνατά στην Ισπανία, εκεί όπου η αλήθεια είναι τα τελευταία χρόνια δεν έχει ιδιαίτερη… πέραση.

Πάντως, η αλήθεια είναι ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να μείνει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Δε θα επιθυμούσε να επιστρέψει στην πατρίδα του, ειδικά για μια ομάδα μικρής δυναμικής, καθώς εδώ είναι καλά και εκτιμάει, φυσικά, το γεγονός ότι η Ένωση και ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσωπικά του έδωσαν την ευκαιρία να κάνει ένα… restart στη καριέρα του.

Από την άλλη, αν οι «σειρήνες» από την Ισπανία ηχήσουν το καλοκαίρι για τον Μανόλο Χιμένεθ, αυτό θα ήταν το καλύτερο... διαπραγματευτικό ατού για τον 54χρονο τεχνικό στις συζητήσεις που θα κάνει με την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Αν και εφόσον, δηλαδή, το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ «παίξει» για ομάδες της Ισπανίας το καλοκαίρι, σίγουρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα «θορυβηθούν» και θα σπεύσουν πιο γρήγορα να «δέσουν» τον κόουτς με ένα νέο και μεγαλύτερο συμβόλαιο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags