Ο Όσκαρ Γκαρσία, άθελά του, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι της Τούμπας που δεν διεξήχθη, καθώς χτυπήθηκε στο πρόσωπο πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, από αντικείμενο που πετάχτηκε από την κερκίδα.
Ο κόουτς του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς ζαλιζόταν και μετά τα μεσάνυχτα έγινε γνωστή η διάγνωση των γιατρών για την κατάστασή του.
Διαβάστε επίσης...
Συγκεκριμένα, έχει υποστεί οίδημα άνω χείλους αριστερά, με επιφανειακό θλαστικό τραύμα του σύστοιχου βλεννογόνου, με ευαισθησία στην αριστερή κροταφογναθική άρθρωση και συμπτώματα αυχεναλγίας, ζάλης και ναυτίας.
Μάλιστα ο Γκαρσία θα χρειαστεί 24ωρη παρακολούθηση από τους γιατρούς, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι μαζί του έμεινε ο παράγοντας των «ερυθρόλευκων», Κούλης Δουρέκας.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο