Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρέλανε κόσμο ο Βιεϊρίνια με δύο κινήσεις – Ποιοι είναι έξαλλοι με τον Πορτογάλο, τι του χρεώνουν!
| 2018-03-12 23:41:00

Τρέλανε κόσμο ο Βιεϊρίνια με δύο κινήσεις – Ποιοι είναι έξαλλοι με τον Πορτογάλο, τι του χρεώνουν!

Sportdog Team
Τρέλανε κόσμο ο Βιεϊρίνια με δύο κινήσεις – Ποιοι είναι έξαλλοι με τον Πορτογάλο, τι του χρεώνουν!

«Ξίνισε» πολλούς η στάση του αρχηγού του ΠΑΟΚ!

Το… τρίτο ημίχρονο από το χθεσινό ντέρμπι της Τούμπας, που δεν τελείωσε ποτέ, συνεχίζεται αφού η διακοπή του ματς μετά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο έφερε ραγδαίες εξελίξεις, που έφτασαν μέχρι και στην απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος από την Κυβέρνηση!

Πάντως, μέσα στο χάος που επικράτησε χθες στην Τούμπα, ξεχώρισε η στάση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, για τον οποία ακούστηκαν πολύ θετικά σχόλια. Θυμίζουμε ότι ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έκανε χαρακτηριστική χειρονομία κατά την είσοδο του Σαββίδη στο χορτάρι, καλώντας τον να ηρεμήσει και να μην πάρει την ομάδα από το γήπεδο.

Η κίνηση αυτή του Πορτογάλου έγινε δεκτή με επαίνους ακόμα και από στελέχη αντίπαλων ομάδων, τα οποία έκαναν λόγο για τη «μάγκικη» στάση του Βιεϊρίνια, σε αντίθεση με αυτή του προέδρου του.

Ωστόσο, το «credit» που πήρε ο διεθνής άσος από όλο τον υγιή φίλαθλο κόσμο για την στάση που τήρησε χθες, ακυρώθηκε από τη σημερινή του ανάρτηση στο Instagram!

Ο Βιεϊρίνια ανέβασε μια φωτογραφία του μαζί με τον Ιβάν και τον Γιώργο Σαββίδη, την οποία συνόδευσε με μήνυμα στήριξης, αναφέροντας ότι οι τρεις τους, και συνολικά ο ΠΑΟΚ, αποτελούν μια οικογένεια.

Η εν λόγω κίνηση του Πορτογάλου «ξίνισε» όσους τον επαίνεσαν χθες. Όπως ακούγεται έντονα, πολλοί θεωρούν ότι η χθεσινή «επανάσταση» του Βιεϊρίνια δεν άρεσε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και σήμερα ο αρχηγός της ομάδας έσπευσε να… σβήσει τη φωτιά που άναψε!

Στη σημερινή του αντίδραση, βέβαια, ρόλο έπαιξαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Τούμπα, και τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να θέλει να φύγει από την Ελλάδα και την ομάδα που λατρεύεται ο αρχηγός του Δικεφάλου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags