Παρότι πέρυσι ο Λεβαδειακός εξασφάλισε την παραμονή του στην μεγάλη κατηγορία, λόγω μη αδειοδότησης του Ηρακλή, φέτος κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει.
Σύμφωνα με όσα ορίζει ο ΚΑΠ, αν μία ομάδα δεν καταφέρει να εξασφαλίσει αδειοδότηση θα υποβιβαστεί και την θέση της θα πάρει ομάδα από την Football League, από τις θέσεις 3-6, εφόσον φυσικά πληροί τα κριτήρια.
Αν όμως δεν υπάρχουν αυτές οι συνθήκες, δηλαδή οι ομάδες από τις θέσεις 3-6 (οι δύο πρώτες ούτως ή άλλως ανεβαίνουν αν πληρούν τα κριτήρια) δεν έχουν αδειοδοτηθεί, τότε το δικαίωμα παραμονής μεταβιβάζεται στις υποβιβασθείσες από τη Superleague ομάδες.
Για να έχουμε μια εικόνα, αυτή τη στιγμή στις θέσεις 3-6 στην Football League βρίσκονται οι Παναχαϊκή, Δόξα Δράμας, Απόλλων Λάρισας και Απόλλων Καλαμαριάς.
Δείτε τι αναφέρει το σχετικό άρθρο του ΚΑΠ:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο