Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ψήνεται» πώληση… τρέλα στην ΑΕΚ - Βασικός και αγαπημένος άσος «βγαίνει στο σφυρί»; Χαμός θα γίνει!
| 2018-03-29 17:50:00

«Ψήνεται» πώληση… τρέλα στην ΑΕΚ - Βασικός και αγαπημένος άσος «βγαίνει στο σφυρί»; Χαμός θα γίνει!

Sportdog Team
«Ψήνεται» πώληση… τρέλα στην ΑΕΚ - Βασικός και αγαπημένος άσος «βγαίνει στο σφυρί»; Χαμός θα γίνει!

 Τα λεφτά μπορεί να είναι πολλά, αλλά…

Όσο δεν υπάρχει αγωνιστική δράση, τόσο τα μεταγραφικά σενάρια στην ΑΕΚ δίνουν και παίρνουν. Δεν αφορούν, μάλιστα, μόνο τις μεταγραφές που «ψάχνει» η Ένωση για το καλοκαίρι και ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και τις αποχωρήσεις-πωλήσεις που μπορεί να προκύψουν. Εξάλλου, η Ένωση φέτος είχε πολλούς πρωταγωνιστές σε Ελλάδα και Ευρώπη, που τράβηξαν τα βλέμματα ουκ ολίγων «μνηστήρων» από το εξωτερικό.

Ένας από τους παίκτες που δεδομένα βρίσκεται στο «μπλοκάκι» ξένων ομάδων είναι και ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος, πλέον, είναι και διεθνής με τη φανέλα της «γαλανόλευκης». Μάλιστα, το τελευταίο σενάριο που γράφτηκε ότι ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ βρίσκεται στο «στόχαστρο» καλών ομάδων από τη Γερμανία έχει βάση και δεν αποκλείεται να προκύψουν εξελίξεις με την περίπτωσή του μετά το τέλος της σεζόν.

Ο Μιχάλης Μπακάκης έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αγορά και στην πραγματικότητα ίσως είναι ένας από τους λίγους παίκτες της ΑΕΚ που μπορούν να φέρουν μεγάλη πρόταση στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Αν εξαιρέσουμε την περίπτωση του Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος είναι «φευγάτος» από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και αρνήθηκε να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αλλά και τον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος δεδομένα έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων, ο Έλληνας αμυντικός της Ένωσης «μετράει» αυτή τη στιγμή στην διεθνή αγορά και, μάλιστα, υπάρχει η εκτίμηση πως μπορεί να φέρει προσφορά που δύσκολα στην Ένωση θα μπορέσουν να αρνηθούν.

Bέβαια, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, μεγάλο περιουσιακό στοιχείο για την ΑΕΚ θεωρείται και ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος κοστολογείται από τους «κιτρινόμαυρους» στα 10 εκατ. ευρώ, ωστόσο υπάρχει η αίσθηση ότι ο Έλληνας άσος δεν μπορεί ακόμα να «πιάσει» αυτά τα χρήματα στην αγορά. Έχει ακόμα «ψωμιά» να φάει ο νεαρός μέσος μέχρι να… βγει στο σφυρί, σε αντίθεση με τον Μιχάλη Μπακάκη που είναι πιο έτοιμος παίκτης και δείχνει ικανός να κάνει από τώρα το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Αν και μια ενδεχόμενη αποχώρησή του, σίγουρα θα… ξενερώσει τον κόσμο της ΑΕΚ που έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Έλληνα μπακ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags