Facebook Pixel Sportdog.gr | Δραματικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Απειλούν με αποχή οι παίκτες!
| 2018-04-04 17:19:00

Δραματικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Απειλούν με αποχή οι παίκτες!

Sportdog Team
Δραματικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Απειλούν με αποχή οι παίκτες!

Τι ζητούν για να μην κάνουν πράξη την απειλή τους!

Δραματικές οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, καθώς οι παίκτες του Τριφυλλιού αποφάσισαν ότι θα απέχουν από τις προπονήσεις, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Δευτέρα, εάν δεν πληρωθούν τα χρήματα που δεσμεύτηκαν να καταβάλλουν στους λογαριασμούς τους οι διοικούντες της ΠΑΕ!

Αιτία για την κίνηση αυτή την Πρασίνων αποτελεί το γεγονός ότι δεν έχουν λάβει τα χρήματα που είχε υποσχεθεί πρόσφατα η διοίκηση της ομάδας ότι θα έμπαιναν στους λογαριασμούς τους.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί πριν από το φιλικό της πρώτης ομάδας με την Κ20 του συλλόγου στο Κορωπί, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στα αποδυτήρια, όπου συζήτησαν για το εάν έχουν μπει στους λογαριασμούς των ξένων παικτών το υπόλοιπο 30% της δόσης του Οκτώβρη, όπως είχε δεσμευτεί η διοίκηση ότι θα συμβεί.

Αποφασίστηκε ότι οι ξένοι ποδοσφαιριστές θα έπρεπε να ελέγξουν πρώτα τους λογαριασμούς τους και εάν δεν είχαν μπει σε αυτούς τα χρήματα μέχρι τις 2 μεσημέρι, θα ακολουθούσε νέα συζήτηση.

Όπως αναμενόταν, οι παίκτες δεν έλαβαν τα χρήματα και έτσι στη νέα "συνέλευση" των ποδοσφαιριστών αποφασίστηκε από κοινού ότι θα προχωρήσουν σε αποχή από τις προπονήσεις, εάν δεν έχουν πληρωθεί μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα!

Οι Πράσινοι ενημέρωσαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, όσο και τον προπονητή της ομάδας, Μαρίνο Ουζουνίδη, για την πρόθεσή τους. Ο πρώτος υποστήριξε ότι έχει γίνει παρεξήγηση και πως η δέσμευσή του αφορούσε την Δευτέρα, ενώ ο δεύτερος αποφάσισε να εκτονώσει την κατάσταση δίνοντας ρεπό για την αυριανή προπόνηση.

Μετά και από αυτήν την εξέλιξη οι παίκτες του Παναθηναϊκού συναποφάσισαν ότι εάν μέχρι τη Δευτέρα δεν έχει δοθεί το υπόλοιπο 30% της δόσης του Οκτώβρη στους ξένους παίκτες της ομάδας και το 30% του Δεκέμβρη σε όλους τους υπόλοιπους, τότε θα ξεκινήσουν αποχή από τις προπονήσεις! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags