Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόλτα στην Πλατεία για τις ψυχάρες του Παναθηναϊκού - Τριάρα με γκολάρες στον Πανιώνιο
| 2018-04-22 20:53:00

Βόλτα στην Πλατεία για τις ψυχάρες του Παναθηναϊκού - Τριάρα με γκολάρες στον Πανιώνιο

του Δημήτρη Σκούφου
Βόλτα στην Πλατεία για τις ψυχάρες του Παναθηναϊκού - Τριάρα με γκολάρες στον Πανιώνιο

Εύκολο 3-0 των Πράσινων στη Νέα Σμύρνη.

Εν μέσω επαφών του Γιάννη Αλαφούζου με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ για την μεταβίβαση των μετοχών της πράσινης ΠΑΕ, ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε και πάλι σε εξαιρετική κατάσταση στη Νέα Σμύρνη και πήρε εύκολα τη νίκη με 3-0 επί του Πανιωνίου, η οποία ήταν η δεύτερη σερί στο πρωτάθλημα, μετά από αυτή με 1-0 επί του Ατρομήτου την προηγούμενη αγωνιστική.

O Πανιώνιος μπήκε πιο ορεξάτος στο ματς, όμως ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που απείλησε πρώτος  με σουτ του Δώη και του Λουντ (9' και 12'). Στο 20' ο Μουνιέ σούταρε πάνω στον Κότνικ, ενώ στο 33' ο Ντουρμισάι απώλεσε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, όμως ο Βλαχοδήμος είπε "όχι". 

Τελικά οι Πράσινοι έφτασαν στο γκολ στο 35' με έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Λουτσιάνο από πλάγια δεξιά, σε μια φάση που χτύπησε στο δοκάρι ο Κότνικ (βγήκε αναγκαστικά από το ματς στο 46', δίνοντας τη θέση του στον Μπαντή). Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Πανιώνιος είδε τον Λουντ να πετυχαίνει το 0-2 στο 38' με δυνατό σουτ, ύστερα από ασίστ του Λουτσιάνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κυανέρυθροι δεν μπόρεσαν να προβάλλουν ιδιαίτερη αντίσταση στον Παναθηναϊκό που σκόραρε και τρίτο τέρμα με τον Μολίνς στο 87', ύστερα από ασίστ με τακουνάκι του Γιόχανσον.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Λουτσιάνο!  Ο Βραζιλιάνος δείχνει πολύ "ζωηρός" μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό, σκοράροντας το πρώτο γκολ του Τριφυλλιού και "σερβίροντας" το δεύτερο στον Ρόμπιν Λουντ.

ΓΙΝΑΜΕ... ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ: Για τον Πανιώνιο ο Μιχάλης Γρηγορίου παρέταξε τον Κότνικ κάτω από τα δοκάρια, τους Σταυρόπουλο-Μπανανά στο κέντρο της άμυνας, τον Βλάχο δεξιά και τον Σαραμαντά αριστερά. Κόρμπος και Σαββίδης ήταν τα δύο χαφ και οι Σπιριντόνοβιτς-Οικονομίδης-Μασούρας πήραν θέση πίσω από τον Ντουρμισάι σε σύστημα 4-2-3-1.

Για τον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε με τον Βλαχοδήμο στο τέρμα, τους Κουρμπέλη και Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας, τον Γιόχανσον στο δεξί άκρο και τον Ινσούα στο αριστερό. Τζανδάρης και Κάτσε ήταν στα χαφ, ο Μουνιέ ήταν αριστερά, ο Λουντ δεξιά και ο Λουτσιάνο λίγο πίσω από τον Χρήστο Δώνη στην επίθεση.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ (46’ λ.τ. Μπαντής), Σπιριντόνοβιτς (59’ Γεσίλ), Βλάχος (70’ λ.τ. Παπαγεωργίου), Μασούρας, Σαραμαντάς, Οικονομίδης, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Κόρμπος, Ντουρμισάι, Σαββίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουρμπέλης, Κολοβέτσιος, Κάτσε, Τζανδάρης, Μουνιέ (86’ Στάικος), Λουντ, Λουτσιάνο (84’ Χατζηγιοβάνης), Δώνης (72’ Μολίνς)

Η ΦΑΣΗ: Το τρίτο γκολ των Πράσινων. Ο Γιόχανσον έφυγε από δεξιά, έβγαλε ασίστ με τακουνάκι στον Μολίνς, που με όμορφο "τσίμπημα" κέρδισε τον Μπαντή για το 0-3.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου. Όπου έπρεπε έδωσε κάρτες, ενώ σωστά ακυρώθηκε ένα γκολ του Κολοβέτσιου, καθώς ο Έλληνας αμυντικός ήταν σε θέση οφσάιντ.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ: Οι Πράσινοι εκτέλεσαν άριστα το πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη και πήραν τη νίκη, δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση μετά και από τη νίκη τους με 1-0 επί του Ατρομήτου την προηγούμενη αγωνιστική.

ΞΕΚΑΘΑΡΑ: Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήρε σχετικά εύκολα το τρίποντο, απέναντι σε έναν Πανιώνιο που εδώ και πολλούς αγώνες δεν μπορεί να "γευτεί" την χαρά της νίκης, όντας σε πολύ κακή κατάσταση, εξ' ου και η γκρίνια από την εξέδρα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε ΕΔΩ το 0-1, ΕΔΩ το 0-2 και ΕΔΩ το 0-3

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags