Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας την καλύτερη του εμφάνιση στις τελευταίες αγωνιστικές, νίκησε άνετα με 4-0 τον Παναιτωλικό και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο Γ. Καραϊσκάκης, αν και υπήρξε… τρελή γιούχα από την εξέδρα, λόγω της εικόνας της ομάδας μέσα στη σεζόν.

Οι Πειραιώτες είχαν σε εξαιρετική μέρα τον Φορτούνη, ο οποίος όχι μόνο σκόραρε και έδωσε έτοιμο το γκολ για το 4-0, αλλά συνολικά είχε μία γεμάτη παρουσία, ενώ καλοί ήταν και ο Ανσαριφάρντ που σκόραρε δύο φορές, αλλά και ο Μιραλάς που κόντρα στα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, αγωνίστηκε κανονικά και έβγαλε μάλιστα και δύο ασίστ!

Ωστόσο, αυτοί που ξεχώρισαν και κέρδισαν το χειροκρότημα της εξέδρας ήταν οι «νέοι» Μάριος Βρουσάι και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, οι οποίοι πήραν την ευκαιρία από τον Χρήστο Κόντη, ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα και τον δικαίωσαν.

Ο Βρουσάι είχε συμμετοχή τόσο στο πρώτο γκολ όσο και στο δεύτερο, όπου με τρομερό τακουνάκι βγάζει την μπαλιά στον Χατζισαφί, από τα πόδια του οποίου βγαίνει η ασίστ για τον Ανσαριφάρντ, ενώ συνολικά ήταν καλός και βοήθησε στα άκρα στο επιθετικό και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Επίσης, εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Χουτεσιώτης, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο πραγματοποίησε 2-3 καλές εμφανίσεις και εντυπωσίασε ακόμα και τον Τραϊνό Δέλλα. Μάλιστα, ο προπονητής του Παναιτωλικού, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, «συνελήφθη» από την κάμερα να μονολογεί «θα τα πιάσει όλα σήμερα;».