Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκλεισε: Παίρνει «Σίλβα» ο Ολυμπιακός - Τι παίζει με «στόχο» του ΠΑΟΚ - «Τρελά» λεφτά για πιτσιρικά
| 2018-05-02 11:35:00

Έκλεισε: Παίρνει «Σίλβα» ο Ολυμπιακός - Τι παίζει με «στόχο» του ΠΑΟΚ - «Τρελά» λεφτά για πιτσιρικά

του Παναγιώτη Νικολάου
Έκλεισε: Παίρνει «Σίλβα» ο Ολυμπιακός - Τι παίζει με «στόχο» του ΠΑΟΚ - «Τρελά» λεφτά για πιτσιρικά

Η πρώτη μεταγραφή, ένα απίθανο σενάριο και τα... φίδια.

Στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται να σαρώσουν την ελληνική αγορά και ήδη κάνουν τις πρώτες κινήσεις να κλείσουν στόχους, προκειμένου να προλάβουν και τους άλλους μνηστήρες.

Μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν πολύ έντονα τις τελευταίες μέρες τους Πειραιώτες είναι κι αυτή του Φάρλεϊ Ρόσα, του αριστερού χαφ του Παναιτωλικού, που αρέσει πολύ στους ανθρώπους των πρωταθλητών και λέγεται ότι θα είναι μία από τις πρώτες μεταγραφές του καλοκαιριού από την εγχώρια αγορά.

Όντως στον Ολυμπιακό έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον 24χρονο Βραζιλιάνο και, μάλιστα, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι έχει παρθεί οριστική απόφαση απόκτησης του νεαρού άσου. Θεωρείται, δηλαδή, θέμα χρόνου, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, να κλείσει το deal, ενώ για τον συγκεκριμένο παίκτη φέρεται να έχει δώσει το πρώτο «ok» και ο Πέδρο Μαρτίνς, αν και ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε λίγο χρόνο για να τσεκάρει περισσότερο περί τίνος ποδοσφαιριστή πρόκειται.

Δεν αναμένεται, πάντως, κάτι να χαλάσει λόγω του Πορτογάλου προπονητή, ο οποίος, άλλωστε, έχει μεγάλη συμπάθεια στους λάτιν παίκτες κι αυτό είναι το στυλ που θέλει να δώσει στον νέο Ολυμπιακό. Από την άλλη, όμως, δεν αποκλείεται ο Βραζιλιάνος άσος να μην πάρει από την πρώτη στιγμή ευκαιρίες με την ερυθρόλευκη φανέλα και να παραχωρηθεί δανεικός, είτε για να «ψηθεί», είτε για να τεσταριστεί καλύτερα από τον Πέδρο Μαρτίνς. Δεν είναι εύκολο, άλλωστε, από τη μία στιγμή στην άλλη ένας παίκτης από βασικός στον Παναιτωλικό να πάρει φανέλα 11άδας στον Ολυμπιακό, με την περίπτωση του Ιγκόρ Σίλβα είναι χαρακτηριστική και πολύ πρόσφατη.  

Απίθανο για Νέτο

Όσον αφορά τα νέα σενάρια για τον Λουίς Κάρλος Νόβο Νέτο, μάλλον δεν έχουν καμία δόση αλήθειας. Ο Πορτογάλος στόπερ όντως έχει προταθεί στον Ολυμπιακό (αλλά και στον ΠΑΟΚ), ωστόσο στον Πειραιά δύσκολα μπορεί να ασχοληθούν πραγματικά με τη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς ο παίκτης δεν μπορεί να παραχωρηθεί ως δανεικός (έχει ένα χρόνο συμβόλαιο), έχει κασέ απλησίαστο (2 εκατ. ευρώ το χρόνο), ενώ επιπλέον προέρχεται από μία πολύ κακή σεζόν στη Φενέρμπατσέ, όπου στην ουσία δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου, κάτι που στο Λιμάνι λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τους.  

Η αλήθεια για Στεργιάκη  

Σχετικά με το «κλεισμένο» deal για τον νεαρό τερματοφύλακα Αντώνη Στεργιάκη, τα χρήματα που έχει προσφέρει ο Ολυμπιακός στη Λέφσκι Σόφιας είναι πολύ λιγότερα, σε σχέση με αυτά που κυκλοφορούν. Σε καμία περίπτωση η συμφωνία δεν έχει φτάσει στο 1 εκατ. ευρώ για τον 19χρονο άσο, αντίθετα υπολογίζεται ότι το ποσό δεν ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ, αλλά υπάρχει ποσοστό μεταπώλησης.

Πάντως, ο Αντώνης Στεργιάκης αναμένεται να είναι ο τρίτος γκολκίπερ ενόψει της νέας σεζόν, κάτι που ενδεχομένως να εξαρτηθεί κι από το αν θα παραχωρηθεί δανεικός ο  Λευτέρης Χουτεσιώτης, καθώς δύσκολα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο ρόστερ ως τρίτη επιλογή. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags