Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήρε ανάποδες ο Ιβάν, ποιους και τι αλλάζει τώρα! - Οι δύο πρώτες μεταγραφές με ονόματα!
| 2018-05-03 23:39:00

Πήρε ανάποδες ο Ιβάν, ποιους και τι αλλάζει τώρα! - Οι δύο πρώτες μεταγραφές με ονόματα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Πήρε ανάποδες ο Ιβάν, ποιους και τι αλλάζει τώρα! - Οι δύο πρώτες μεταγραφές με ονόματα!

Πήρε φωτιά ο Σαββίδης. Τα πόδια... στην πλάτη όλοι στην Τούμπα.

"Καυτό" προμηνύεται το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαϊου στον ΠΑΟΚ και πολλά θα κριθούν από την έκβαση του τελικού του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, είτε αυτή είναι θετική είτε αρνητική.

Μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά να μην δικαιώθηκε στο Διαιτητικό, που έκρινε οριστικά το πρωτάθλημα υπέρ της ΑΕΚ, όμως η προεργασία στο "ασπρόμαυρο" στρατόπεδο είναι μεγάλη και ήδη έχει προαναγγελθεί... τσουνάμι σε όλα τα επίπεδα.

Εκτός από τις αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο και στο οργανόγραμμα της ομάδας, υπάρχουν και ορισμένες "κλεισμένες" μεταγραφές που αναμένεται να ανακοινωθούν. Η μία είναι του Εβγέν Χατσερίντι, ενώ η δεύτερη που μοιάζει σίγουρη είναι του Ζίβκο Ζίφκοβιτς από την Ξάνθη. 

Φυσικά και δεν θα είναι οι μόνες μεταγραφές, ενώ στα σχεδόν... σίγουρα συγκαταλέγεται και η αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Ραζβάν Λουτσέσκου, την ώρα που θα γίνει συζήτηση και για τους δανεικούς, με το όνομα του Χάρη Χαρίση να είναι αυτό που "παίζει" δυνατά για επιστροφή στην Τούμπα, αλλά και κουβέντα για ενδεχόμενες πωλήσεις.

Συμπερασματικά, έχει γίνει αρκετή δουλειά σε προπαρασκευαστικό επίπεδο. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θέλουν να αποφύγουν λάθη του παρελθόντος και να μην φτάσουν τέλη Αυγούστου για να κλείσουν τις υποθέσεις τους, καθώς ειδικά φέτος, η συγκυρία των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ επιβάλλει ταχύτητα σε κάθε απόφαση. 

Οπότε, μέχρι τα τέλη του μήνα αναμένονται... σαρωτικές αλλαγές στους Θεσσαλονικείς, με εξελίξεις σε διοικητικό, αγωνιστικό, λειτουργικό και επικοινωνιακό επίπεδο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags