Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην ΑΕΚ μετά τη δήλωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για το μέλλον του. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός της Ένωσης υποστήριξε στο sport24.gr, ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στους κιτρινόμαυρους, μία τοποθέτηση που εξόργισε τους ανθρώπους του Δικεφάλου, οι οποίοι ισχυρίζονται, ότι ο παίκτης διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Όπως σας ενημέρωσε το sportdog.gr, στην ΑΕΚ θα κινηθούν νομικά και έστειλαν το μήνυμα στην πλευρά του παίκτη, ότι «για εμάς έχει τελειώσει».

Εντύπωση προκάλεσε όμως η τοποθέτηση του Λάζαρου περι πιέσεων για να ανανεώσει στην ΑΕΚ. «Με απειλές ούτε χτίζεται εμπιστοσύνη, ούτε υπογράφονται συμβόλαια», είπε συγκεκριμένα. Στην Ένωση απόρησαν με τη στάση του παίκτη.

«Πως είναι δυνατόν να δέχτηκε πιέσεις και απειλές από τη στιγμή που η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν έχει συζητήσει με την ΑΕΚ», έλεγαν στην Ένωση. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ξεκαθαρίζουν, ότι ούτε ο παίκτης, ούτε ο μάνατζέρ του έχουν έρθει σε επαφή με τον Δημήτρη Μελίσσανίδη.

Στην ΑΕΚ αυτό που τονίζουν πολλάκις, μετά το αυστηρό μήνυμα είναι, ότι «ο Λαζαρος έχει δέσμευση με εμάς μέχρι το 2019 και αυτό ισχύει για εμάς». Οπότε καλό θα ήταν να κρατηθεί μία πισινή στην υπόθεση. Μη δένετε σχοινί κορδόνι, ότι θα καταλήξει στον Ολυμπιακό, ειδικά από τη στιγμή που ο παίκτης δεν έχει έρθει σε επαφή με τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας.

 

 

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr