Facebook Pixel Δίλημμα του ΠΑΟΚ για επιθετικό - Γι’ αυτόν συναντήθηκε ο Σαββίδης
| 2018-05-17 23:05:00

Χαμός στην Τούμπα με τον... κλεισμένο φορ - Ποιοι παίζουν «μπουνιές» - Γι’ αυτόν συναντήθηκε ο Ιβάν

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χαμός στην Τούμπα με τον... κλεισμένο φορ - Ποιοι παίζουν «μπουνιές» - Γι’ αυτόν συναντήθηκε ο Ιβάν

Δίλημμα για δύο παικταράδες στον ΠΑΟΚ!

Θεωρείται πάρα πολύ πιθανό ότι ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού το καλοκαίρι και ήδη υπάρχουν διεργασίες για να καταλήξει ο Δικέφαλος στον εκλεκτό.

Πάντως, τα σενάρια που προκύπτουν αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις του Δικεφάλου είναι διφορούμενα. Για την ακρίβεια, γράφεται πως ο ΠΑΟΚ έχει ως πρώτο στόχο στη λίστα του τον Τεέμου Πούκι, ενώ ταυτόχρονα άλλα ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν συμφωνήσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον Πέδρο Κόντε και απομένει μόνο η τελική έγκριση του Ραζβάν Λουτσέσκου για να κλείσει η μεταγραφή.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, δεν μπορούν να ισχύουν και τα δύο παραπάνω σενάρια, αφού δεν βγάζει νόημα άλλον να έχουν ως προτεραιότητα οι Θεσσαλονικείς και άλλον να... τρέχουν για να κλείσουν.

Πάντως, αναφορικά με το θέμα του Κόντε, πρόσφατα πραγματοποιήθηκε ραντεβού του Ιβάν Σαββίδη με τον πρόεδρο του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη, κάτι που φανερώνει ότι η υπόθεση του Ισπανού δεν έχει κλείσει οριστικά, με τον ΠΑΟΚ να επανεξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Κόντε, παρά το γεγονός ότι πριν λίγο καιρό είχε κάνει πίσω.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags