Χωρίς του Λουτσιάνο και Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν, ειδικά εάν δεν υπάρξει άμεσα αλλαγή στο διοικητικό καθεστώς. Ο Νίκος Νταμπίζας συζήτησε με την πλευρά του Βραζιλιάνο άσου και του πρότεινε να παραμείνει στον σύλλογο, αλλά με μειωμένες αποδοχές, ωστόσο η πρότασή του έπεσε στο κενό. Ο Λουτσιάνο έχει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τις 650.000 ευρώ και ο νέος τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού του πρότεινε να υπογράψει νέα συμφωνία, μειώνοντας τα χρήματά του στα μισά, περίπου δηλαδή στις 300.000 ευρώ! Ο Βραζιλιάνος δεν το δέχθηκε και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν για τον Παναθηναϊκό. Ανάλογη εξέλιξη όμως υπάρχει και στο θέμα του Ρόμπιν Λουντ, όπου παρά τις προσπάθειες του Νταμπίζα, ο Φιλανδός δεν δείχνει πρόθυμος να παραμείνει στους Πράσινους με την υπάρχουσα κατάσταση.">Ρόμπιν Λουντ φαίνεται πως θα συνεχίσει ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν, ειδικά εάν δεν υπάρξει άμεσα αλλαγή στο διοικητικό καθεστώς.

Ο Νίκος Νταμπίζας συζήτησε με την πλευρά του Βραζιλιάνο άσου και του πρότεινε να παραμείνει στον σύλλογο, αλλά με μειωμένες αποδοχές, ωστόσο η πρότασή του έπεσε στο κενό.

Ο Λουτσιάνο έχει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τις 650.000 ευρώ και ο νέος τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού του πρότεινε να υπογράψει νέα συμφωνία, μειώνοντας τα χρήματά του στα μισά, περίπου δηλαδή στις 300.000 ευρώ!

Ο Βραζιλιάνος δεν το δέχθηκε και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει παρελθόν για τον Παναθηναϊκό.

Ανάλογη εξέλιξη όμως υπάρχει και στο θέμα του Ρόμπιν Λουντ, όπου παρά τις προσπάθειες του Νταμπίζα, ο Φιλανδός δεν δείχνει πρόθυμος να παραμείνει στους Πράσινους με την υπάρχουσα κατάσταση.