Ο Τεέμου Πούκι έχει παίξει στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, ωστόσο το τελευταίο διάστημα οι Θεσσαλονικείς είναι αυτοί που φέρονται να εξετάζουν πιο «ζεστά» την περίπτωση του Φινλανδού άσου.

Ο διεθνής σέντερ φορ έμεινε ελεύθερος από τη Μπρόντμπι, συνεπώς για να τον αποκτήσει κάποια ομάδα πρέπει να καλύψει μόνο το συμβόλαιό, το οποίο βέβαια δεν είναι ευκαταφρόνητο.

Ο Πούκι αμειβόταν με περίπου 500.000 ευρώ στην ομάδα της Δανίας, ωστόσο τώρα που έμεινε ελεύθερος και έχει προτάσεις στα χέρια του θέλει να εκμεταλλευτεί την περίσταση και να ανεβάσει το κασέ του.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο Πούκι αξιώνει περίπου 800.000 ευρώ ετησίως, ποσό που μπορεί να ανέβει ελαφρώς μαζί με τα μπόνους που θα συμπεριληφθούν στο συμβόλαιό του.

Ασφαλώς δεν πρόκειται για μικρό συμβόλαιο, ειδικότερα για τα ελληνικά δεδομένα, δεν αποτελεί όμως απαγορευτικό ποσό για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης έχει υποσχεθεί απεριόριστο μπάτζετ στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος θέλει να αποκτήσει παίκτη από το «πάνω ράφι» στην επίθεση.