Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Μπάρι ΜακΚέι, ο οποίος αρέσει στους Πειραιώτες και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να τον δούμε και στον Πειραιά.
Ο 23χρονος εξτρέμ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ μέχρι το 2021, ωστόσο ο Αϊτόρ Καράνκα δείχνει να μην τον υπολογίζει, ενώ και λόγω της κοινής ιδιοκτησίας των δύο συλλόγων, θα μπορούσε εύκολα να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη.
Διαβάστε επίσης...
Ο πρώην παίκτης των Ρέιντζερς και νυν της Νότιγχαμ κερδίζει… πόντους, ενώ από του Ρέντη μεταφέρθηκε η ατάκα «παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν έχει ο Ολυμπιακός, με ό,τι αυτό συνεπάγεται…»!
Ο ΜακΚέι είναι γεννημένος στις 31 Δεκεμβρίου 1994, αγωνίζεται ως εξτρέμ, ενώ μπορεί να παίξει και στην κορυφή. Πέρυσι κατέγραψε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκόραρε πέντε φορές, ενώ μέτρησε και επτά ασίστ. Ο νεαρός άσος έχει χριστεί και μία φορά διεθνής με την εθνική Σκωτίας.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο