Τι συμβαίνει όταν μια παγκόσμια επενδυτική τράπεζα παίρνει τους υπολογιστές της για να... τρέξει 10.000 εικονικά τουρνουά, προκειμένου να ερευνήσει ποια ομάδα θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως διαβάζουμε στο θέμα του ΑΠΕ;
Η UBS Group AG, μια ελβετική πολυεθνική τράπεζα επενδύσεων και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών που ιδρύθηκε και εδρεύει στην Ελβετία (Ζυρίχη και Βασιλεία), μπήκε σε αυτήν διαδικασία.
Η UBS κυκλοφόρησε πρόσφατα την τετραετή έκθεσή της, για την κορυφαία διοργάνωση ποδοσφαίρου στον κόσμο, ανακηρύσσοντας Παγκόσμια Πρωταθλήτρια την Γερμανία! Η ομάδα του Γιοακίμ Λεβ συγκεντρώνει 24% πιθανότητες για το τρόπαιο, ενώ η Βραζιλία και η Ισπανία συμπληρώνουν τις τρεις πρώτες θέσεις. Η ανάλυση 29 σελίδων δεν είναι καλή για τους Ρώσους οικοδεσπότες, αφού έχουν μόλις 1,6% πιθανότητες να νικήσουν.