Facebook Pixel Έτσι απαντάει ο ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό
| 2018-06-18 09:08:00

Έτσι απαντάει ο ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό - Παίρνει τον παικταρά και ψήνει πρόεδρο - «συμπαίκτη»

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έτσι απαντάει ο ΠΑΟΚ στον Ολυμπιακό - Παίρνει τον παικταρά και ψήνει πρόεδρο - «συμπαίκτη»

Συμμαχίες και μεταγραφικό θερμόμετρο στα ύψη. Χαμός…

Το θέμα της απόκτησης επιθετικού εξακολουθεί να παραμένει στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ.

Η υπόθεση του πρώτου στόχου του Δικεφάλου, Τεέμου Πούκι, φαίνεται πως δεν κυλάει όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι της ομάδας, αφού η καθυστέρηση της πλευρά του παίκτη έχει δημιουργήσει εκνευρισμό στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, σήμερα εκπνέει το χρονικό όριο που είχαν θέσει στην πλευρά του Φινλανδού για απάντηση, κάτι που σημαίνει ότι αν δεν υπάρξουν άμεσες εξελίξεις, δεν αποκλείεται οι Θεσσαλονικείς να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Με βάση αυτό το -πολύ πιθανό πλέον- ενδεχόμενο, ο ΠΑΟΚ θα κληθεί να κινηθεί για άλλον επιθετικό και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει φουντώσει η φημολογία που θέλει τον Δικέφαλο να κλείνει άμεσα τον Πέδρο Κόντε από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Άλλωστε, για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ «φλερτάρει» με τον Ισπανό φορ σάς έχουμε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ εδώ και καιρό.

Πάντως, ενδεχόμενη απόκτηση του Πέδρο Κόντε από τον ΠΑΣ Γιάννινα σηματοδοτήσει ουσιαστικά τη «συμφιλίωση» του Ιβάν Σαββίδη με τον Γιώργο Χριστοβασίλη, καθώς οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν ήταν οι καλύτερες δυνατές μετά τα γεγονότα στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στα Γιάννινα για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Μάλιστα, μετά το επεισοδιακό εκείνο παιχνίδι είχαν ειπωθεί «βαριές» κουβέντες από τους διοικούντες των δύο ΠΑΕ.

Η αποκατάσταση των σχέσεων των δύο ομάδων μπορεί να είναι κίνηση στρατηγικής σημασίας για τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη ενόψει της νέας σεζόν, ειδικά από τη στιγμή που ένας εκ των μεγάλων του αντιπάλων, ο Ολυμπιακός, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το νεοφώτιστο Άρη.

Όπως και να έχει, σε κάθε περίπτωση καλό είναι να μην προτρέχουμε και να περιμένουμε την ολοκλήρωση του ζητήματος του Τεέμου Πούκι, που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις αναφορικά με τον Πέδρο Κόντε, για τον οποίο, μάλιστα, υπάρχει η πληροφόρηση ότι δεν έχει δώσει θετική εισήγηση ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags