Μία πολύ περίεργη υπόθεση βγήκε προς τα έξω με αφορμή το Μουντιάλ της Ρωσίας. Μεξικανός, ονόματι Χαβιέρ Μάτα Σάντσες, ο οποίος πήγε στη Ρωσία για να υποστηρίξει την εθνική ομάδα της χώρας, αγνοείται εδώ και 3-4 μέρες.
Η τελευταία φορά που είχε επικοινωνία με οποιονδήποτε ήταν το Σάββατο. Δύο φίλοι του που ταξίδεψαν μαζί του στη Ρωσία αναφέρουν πως έφυγε με μια γυναίκα, με το όνομα Αλίτα, αλλά έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Το τηλέφωνό του είναι απενεργοποιημένο, ενώ η συγκεκριμένη γυναίκα αρνείται να επικοινωνήσει μαζί τους.
Οι ίδιοι απευθύνθηκαν στις πρεσβείες του Μεξικού και των ΗΠΑ (καθώς ο αγνοούμενος κατοικεί στο Τέξας) και ζητούν βοήθεια από οποιονδήποτε είναι σε θέση να γνωρίζει την τύχη του φίλου τους μέσω Facebook.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο