Facebook Pixel Προχωρά σε πωλήσεις ο ΠΑΟΚ - Τρεις υποψήφιοι αντικατστάτες του Πρίγιοβιτς
| 2018-06-21 20:01:00

Συνταρακτικές αποφάσεις στην Τούμπα - Πωλήσεις τώρα! - Τρεις οι αντί-Πρίγιοβιτς!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Συνταρακτικές αποφάσεις στην Τούμπα - Πωλήσεις τώρα! - Τρεις οι αντί-Πρίγιοβιτς!

Ποιος είναι φαβορί να χαιρετήσει, τι συμβαίνει με τον Σέρβο.

Ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε μια τεράστια επένδυση με τον Λέο Ζαμπά, ο οποίος θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας. Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση σε πολλούς, που περίμεναν ότι τα 5.000.000 ευρώ που έδωσε ο Δικέφαλος θα πήγαιναν σε κάποιον φτασμένο παίκτη και όχι σε έναν ταλαντούχο 20χρονο.

Όπως και να έχει, οι Θεσσαλονικείς πιστεύουν πάρα πολύ στον Βραζιλιάνο, γι’ αυτό και δεν λογάριασαν τα έξοδα στην περίπτωσή του. Ωστόσο, οι επενδύσεις έχουν και το ανάλογο αντίτιμο, αφού φέρνουν μοιραία νέες κινήσεις προκειμένου να εξισορροπηθεί το μπάτζετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν σε πωλήσεις ώστε να εξασφαλιστούν έσοδα, τα οποία επιβάλλονται πλέον από την UEFA.

Στο πλαίσιο αυτό, ορισμένα «βαριά» περιουσιακά στοιχεία της ομάδας αποτελούν τους ιδανικούς υποψήφιους προς πώληση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Αμρ Ουάρντα, ο οποίος έχει αρκετούς «μνηστήρες» από το εξωτερικό και φαντάζει πολύ πιθανό να φέρει μια καλή πρόταση και να παραχωρηθεί.

Εκεί όμως που γίνεται «χοντρό» παιχνίδι είναι στην περίπτωση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του, όμως μετά την εκπληκτική σεζόν που έκανε πέρυσι έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων από το εξωτερικό. Ειδικά εάν καταφέρει να διακριθεί και στο Μουντιάλ, είναι βέβαιο πως η αξία του θα ανέβει ακόμα περισσότερο.

Ο «Πρίγιο» δεν… καίγεται να φύγει από τον ΠΑΟΚ, ή για να το πούμε καλύτερα δεν θέλει να αποχωρήσει, αφού δηλώνει συνεχώς το πόσο δεμένος με την ομάδα και τον κόσμο του Δικεφάλου είναι. Σε περίπτωση όμως που «σκάσει» πρόταση ανάλογη με αυτή που είχε φτάσει τον χειμώνα για τον Σέρβο (περίπου 9.000.000 ευρώ) σίγουρα θα αποτελέσει μεγάλο δέλεαρ τόσο για τον Δικέφαλο, όσο και για τον ίδιο τον παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, οι διοικούντες του ΠΑΟΚ θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο και ήδη έχουν τσεκάρει την αγορά για πιθανούς αντικαταστάτες του Σέρβου killer. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν εντοπίσει ήδη τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις παικτών από το «πάνω ράφι» για την επίθεση!

Πάντως, ακόμα κι αν χρειαστεί ο ΠΑΟΚ να αντικαταστήσει τον πρώτο του σκόρερ, αυτό πιθανότατα θα γίνει μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών του Champions League με τη Βασιλεία στα τέλη Ιουλίου, συνεπώς ο Δικέφαλος δεν πρόκειται να παραταχθεί στα κρίσιμα αυτά ματς χωρίς τον βασικό του επιθετικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags