Facebook Pixel Sportdog.gr | Ελβετικοί «σουγιάδες»! Νίκησαν τους Σέρβους και άφησαν Βραζιλία, Σερβία να βγάλουν τα μάτια τους!
| 2018-06-22 22:53:00

Ελβετικοί «σουγιάδες»! Νίκησαν τους Σέρβους και άφησαν Βραζιλία, Σερβία να βγάλουν τα μάτια τους!

του Δημήτρη Σκούφου
Ελβετικοί «σουγιάδες»! Νίκησαν τους Σέρβους και άφησαν Βραζιλία, Σερβία να βγάλουν τα μάτια τους!

Τεράστια νίκη (2-1) με ανατροπή για την Ελβετία.

Τρομερό ματς διεξήχθη στο Καλίνινγκραντ όπου η Ελβετία έκανε παλικαρίσια ανατροπή επί της Σερβίας, επικράτησε με 2-1 και πλέον είναι μια ανάσα από την πρόκριση, καθώς την τελευταία αγωνιστική παίζει με την αδιάφορη Κόστα Ρίκα και ως εκ τούτου, κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Σέρβους που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5' με εξαιρετική και δύσκολη κεφαλιά του Μίτροβιτς. Η Σερβία ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά, όντας πολύ επιθετική, όμως όσο περνούσε ο χρόνος, τόσο η Ελβετία έπαιρνε τα ηνία.

Στο δεύτερο μέρος οι Ελβετοί ήταν εντυπωσιακοί και έδειξαν ότι διαθέτουν ομάδα με τεράστια ποιότητα, όπως ακριβώς είχαν δείξει και στο πρώτο ματς με τους Βραζιλιάνους. 

Στο 52' ο Τζάκα με απίστευτο φαλτσαριστό σουτ έφερε το ματς στα ίσα και αφού προηγήθηκαν ορισμένες μεγάλες φάσεις και ένα δοκάρι του Σακίρι, ήρθε το γκολ της σπουδαίας ανατροπής στο 90'.Ο άσος της Στόουκ πήρε την μπάλα κάτω από το κέντρο και με τρελή κούρσα έφτασε φάτσα με τον Στοΐκοβιτς, γράφοντας το 2-1 με όμορφο πλασέ.

Το τελικό 2-1 έφερε την Ελβετία στους 4 βαθμούς και πλέον με μια νίκη επί της Κόστα Ρίκα προκρίνεται χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα γίνει στο άλλο ματς της Βραζιλίας με την Σερβία, όπου οι Σέρβοι ουσιαστικά θέλουν μόνο νίκη για να περάσουν στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΣΕΡΒΙΑ (Μλάντεν Κρστάιτς): Στόικοβιτς, Τόσιτς, Κόλαροφ, Μιλένκοβιτς, Μιλιβόγεβιτς (81’ Ράντονιτς), Ιβάνοβιτς, Τάντιτς, Μάτιτς, Κόστιτς (65’ Λιάιτς), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μίτροβιτς.

ΕΛΒΕΤΙΑ (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Λιχτστάινερ, Ακάντζι, Σερ, Ροντρίγκες, Τσούμπερ (94’ Ντρμιτς), Τζεμάιλι (73’ Εμπολό), Τζάκα, Μπεχράμι, Σακίρι, Σεφέροβιτς (46’ Γκαβράνοβιτς).

Δείτε τα γκολ του αγώνα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags