Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήραν φωτιά τα σενάρια για μάχη γιγάντων ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού - Πρόταση-μαμούθ για τον...
| 2018-07-12 23:34:00

Πήραν φωτιά τα σενάρια για μάχη γιγάντων ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού - Πρόταση-μαμούθ για τον...

του Παναγιώτη Νικολάου
Πήραν φωτιά τα σενάρια για μάχη γιγάντων ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού - Πρόταση-μαμούθ για τον...

Τι συμβαίνει τελικά; Όλη η αλήθεια στο Sportdog.

Ένα… μπάχαλο επικράτησε τις τελευταίες ώρες με την υπόθεση του Γουίλιαν Αράο, ο οποίος μπορεί τις εδώ και μέρες να βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έδειξε και ο ΠΑΟΚ.

Το Sportdog.gr έψαξε την υπόθεση και σύμφωνα με όσα μάθαμε, ο 25χρονος άσος της Φλαμένγο δεν θα αποτελέσει… μήλον της έριδος για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, καθώς οι Θεσσαλονικείς διαψεύδουν κατηγορηματικά πως ενδιαφέρονται για την συγκεκριμένη υπόθεση.  

Ο παίκτης δεν φαίνεται να τους απασχολεί, ενώ όπως σας μεταφέραμε και σε πρωινό ρεπορτάζ, οι Θεσσαλονικείς δεν θα ήθελαν τη δεδομένη στιγμή να χαλάσουν τις σχέσεις τους με τους «ερυθρόλυεκους». Οι δύο διοικήσεις, παρά τα όσα είχαν γίνει στο παρελθόν, το τελευταίο διάστημα έχουν βρει έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας και δύσκολα θα… δυναμητίσουν το κλίμα για μία μεταγραφή.

Αντίθετα, από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνουν πως ο Αράο αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς και θα τον ήθελε στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, ωστόσο για την ώρα η μεταγραφή έχει κολλήσει.
 
Η περίπτωση του 25χρονου άσου δεν έχει προχωρήσει για τους «ερυθρόλευκους», μιας και πρόκειται για έναν παίκτη που κοστολογείται περίπου στα 4 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν έχει… καεί ακόμα, αν και στον Ολυμπιακό ψάχνονται έντονα και για  κάτι άλλο το τελευταίο διάστημα.

Βλέποντας τις δυσκολίες στην υπόθεση του Αράο, οι Πειραιώτες δουλεύουν και μία ακόμα περίπτωση για τη μεσαία γραμμή, με το όνομα να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Αν κρίνουμε πάντως από τα χρήματα που προσφέρουν για τον άσο της Φλαμένγκο, ο Ολυμπιακός ψάχνει παίκτη ρίχνοντας στην αγορά περίπου 2.3 εκατομμύρια ευρώ! Χρήματα που ξεφεύγουν από τα ελληνικά δεδομένα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΣΟΚ 60 εκατ. ευρώ για τον Ολυμπιακό - Η μεταγραφή που τρελαίνει το λιμάνι - Άκυρο στον παικταρά;  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags