Έξαλλος έγινε ο Θόδωρος Καρυπίδης από τις ραδιοφωνικές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, θεωρώντας τις μειωτικές για τον ίδιο και για τον Άρη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μάλιστα, αποφάσισε να ακυρωθούν τα δυο προγραμματισμένα φιλικά παιχνίδια με την ΑΕΛ. «Δεν σεβόμαστε όποιον δεν μας σέβεται», τόνισε μεταξύ άλλων στους συνεργάτες του!

Υπενθυμίζουμε ότι οι Κίτρινοι είχαν συμφωνήσει με την ομάδα της Θεσσαλίας για δύο φιλικά. Το πρώτο θα γινόταν στην έδρα της Λάρισας στις 8 Αυγούστου και το δεύτερο στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 11/08, ωστόσο, μετά τα λεγόμενα του Κούγια ο ισχυρός άνδρας του Αρη αποφάσισε να ακυρωθούν τα παιχνίδια.

Η κόντρα των δύο ανδρών άρχισε από τις δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, στον οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε: «Αν εξαιρέσουμε τον ΟΦΗ και τον Άρη, οι υπόλοιπες ομάδες έχουν ιδιοκτήτες με αξιοπρέπεια. Είναι αυτοδημιούργητοι άνθρωποι που έχουν δημιουργήσει και χρηματοδοτήσει ομάδες». Τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ προκάλεσαν την έκρηξη του Θεόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος απάντησε με μια καυστική ανάρτηση στα social media.

Δείτε το μήνυμά του: