Facebook Pixel Sportdog.gr | Το λες και αυτοαποθέωση - Μάνατζερ στάζει μέλι για τον παίκτη του επειδή πήγε στον Άρη
| 2018-07-26 23:36:00

Το λες και αυτοαποθέωση - Μάνατζερ στάζει μέλι για τον παίκτη του επειδή πήγε στον Άρη

Sportdog Team
Το λες και αυτοαποθέωση - Μάνατζερ στάζει μέλι για τον παίκτη του επειδή πήγε στον Άρη

Ο εκπρόσωπος του Γιουνές αποθέωσε τον πελάτη του.

Ο Φώτης Παπαρέγκας, εκπρόσωπος του Χαμζά Γιουνές, μίλησε στον Libero 107,4 για τη συμφωνία του παίκτη με τον Άρη, την ενσωμάτωση του με το υπόλοιπο ρόστερ, αλλά και για τους Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και Θεόδωρο Καρυπίδη.

Για την υπόθεση Γιουνές και την ενσωμάτωση του με το υπόλοιπο ρόστερ: «Θα το συζητήσουμε με τους ανθρώπους του Άρη. Δεν έχει προκύψει κάποιο ζήτημα. Είναι η διαδικασία που πρέπει να γίνει. Ο Χαμζά είναι Τυνήσιος, η γυναίκα του είναι από την Ρουμανία. Υπάρχει πιθανότητα από την νέα σεζόν, αν ρυθμιστούν τα διαδικαστικά μπορεί να γίνει κάτοχος Ρουμάνικης υπηκοότητας. Το θέμα λοιπόν είναι ξεκάθαρα θέμα βίζας, για να μεταβεί ο παίκτης στην Ολλανδία. Παλαιότερα ήταν πιο εύκολο να λυθούν τέτοια ζητήματα, την τωρινή περίοδο όμως εχουν γίνει πιο αυστηρά πολύ τα μέτρα και δεν μιλάμε για απλή γραφειοκρατία. Πάνω σε αυτό, πρέπει να πω, κυρίως για τον Ντίνο Διαμαντόπουλο, πως έχουμε άριστη επικοινωνία, γνωρίζει καλά την δουλειά του και προσφέρει λύσεις όπου χρειάζεται. Λύνουμε μαζί τα προβλήματα που προκύπτουν και ψάχνουμε τις λύσεις. Ο Χαμζά είχε την διάθεση να ταξιδέψει μαζί με την ομάδα την ίδια στιγμή που ολοκληρώσαμε τις διαπραγματεύσεις. Η Ελλάδα είναι ένας προορισμός ιδανικός για τους ξένους. Ο Άρης, παρά τα χρόνια ύφεσης που πέρασε, έχει ένα μεγάλο όνομα στην Ευρώπη και δεν υπάρχει λόγος για δεύτερες σκέψεις όταν μιλάμε για τον Άρη».

Για την απόφαση του παίκτη να έρθει στον Άρη: «Ο Άρης ήθελε να ενισχύσει την επίθεση του, ο Χαμζά συνεργάζεται με εμένα και τον συνεργάτη μου, βρεθήκαμε με τον παίκτη και αναζητήσαμε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η προοπτική του Άρη, η θέληση του Ντίνου Διαμαντόπουλου και όλων των ανθρώπων του Άρη συνετέλεσαν και δεν άργησε να έρθει και η συμφωνία».

Για τα χαρακτηριστικά του παίκτη: «Δεν είμαι ο πλέον αρμόδιος να μιλήσω για τα χαρακτηριστικά του παίκτη, όμως θεωρώ πως τα 19 γκολ στο πρωτάθλημα την σεζόν 2016-17 με την φανέλα της Ξάνθης, η συνέπεια στο σκοράρισμα και τα εξαιρετικά στατιστικά, σε συνάρτηση με τον επαγγελματισμό του τον κάνουν μία safe εξαιρετική επιλογή. Ξέρω τις συνθήκες στον Άρη και θεωρώ πως θα αποδώσει τα μέγιστα. Μιλάμε για μια ομάδα που δεν σε αφήνει ασυγκίνητο. Όταν ένας ποδοσφαιριστής ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και την σημασία κάθε παιχνιδιού αντιλαμβάνεται και μπορεί να βοηθήσει ακόμη και στα αποδυτήρια κάποιους συμπαίκτες του».

Για τους ανθρώπους του Άρη: «Ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος και ο κύριος Καρυπίδης είναι άνθρωποι που αντιλαμβάνονται το ποδόσφαιρο, είναι ουσιαστικοί και καλοί συνεργάτες, προσφέρουν λύσεις, ξέρουν τα θέλω τους ξέρουν πώς να τα πετύχουν και είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση. Ο προπονητής φάνηκε ευχάριστος άνθρωπος, με εξαιρετικό βιογραφικό και όλα δείχνουν πως θα τα πάει καλά φέτος στην δουλειά του».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags