Facebook Pixel Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…
| 2011-08-25 00:40:00

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα…

Ξεχειλίζει από ομόνοια κι αγάπη το ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι γεμάτο ομορφιές πριν καν αρχίσει. Φανταστείτε τι έχει να γίνει με το εναρκτήριο λάκτισμα το Σαββατοκύριακο. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος, αλλά παράλληλα θα κλαίνε και μανούλες.

Λίγη ώρα αφότου η Σούπερ Λιγκ με ανακοίνωσή της πρότεινε την έναρξη του πρωταθλήματος, ήρθαν οι επιθετικές βόμβες από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ που δήλωσαν ανενημέρωτοι για την ανακοίνωση της λίγκας και τα έβαλαν με τον Μαρινάκη.

Κύκλοι του Ολυμπιακού αντέδρασαν αμέσως και ήδη βράζει και το κόκκινο καζάνι σε βάρος πράσινων και κίτρινων.

Την ίδια ώρα η… ακριβοδίκαια ΕΠΟ απειλεί με υποβιβασμούς την Λάρισα και τον Πανσερραϊκό επειδή προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια, ενώ πριν λίγο καιρό δεν έκανε το ίδιο με τον ΟΦΗ που θα παίζει στην σούπερ λίγκα.

Παράλληλα, δεν έχει ξεκαθαρίσει εντελώς ακόμα αν όντως θα αγωνίζονται στην σούπερ λίγκα η Δόξα και ο Λεβαδειακός, αφού εκκρεμούν τόσες αποφάσεις. Την ίδια στιγμή, όμως, οι δυο ομάδες από την Β’ εθνική πρέπει να φτιάξουν ρόστερ σούπερ λίγκας σε λίγα 24ωρα (αν τελικά είναι αυτές οι τυχερές).

Μην ξεχνάμε, επίσης, ότι ο Βόλος κάηκε από τις αντιδράσεις των οπαδών του Ολυμπιακού. 

Όπως καταλαβαίνετε τέτοιο πρωτάθλημα είναι σίγουρο ότι δεν θα έχουμε ξαναδεί. Εγγυημένο αυτό. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, λοιπόν. Και ο θεός βοηθός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags