Facebook Pixel Sportdog.gr | «Εκρηκτικός και δεινός σκόρερ – Έτσι θα… ξεσηκώσει τη Λεωφόρο – Θα τον δουν στην Ευρώπη»
| 2018-07-29 16:31:00

«Εκρηκτικός και δεινός σκόρερ – Έτσι θα… ξεσηκώσει τη Λεωφόρο – Θα τον δουν στην Ευρώπη»

του Γιώργου Κτενά
«Εκρηκτικός και δεινός σκόρερ – Έτσι θα… ξεσηκώσει τη Λεωφόρο – Θα τον δουν στην Ευρώπη»

Ανάλυση για το νέο αστέρι του Παναθηναϊκού.

Ως έναν εκρηκτικό ποδοσφαιριστή, με πάθος στο παιχνίδι του, απρόβλεπτες κινήσεις και δεινό σκόρερ χαρακτήρισε στο sportdog.gr τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη ο Γιάννης Γκούμας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής U-19, που έχει καλέσει τον άσο του Παναθηναϊκού στην ομάδα του και γνωρίζει άριστα την αξία του, σχολίασε ακόμα ότι ο νεαρός άσος είναι πολύ καλός στις φάσεις ένας εναντίον ενός, ντριπλάρει καλά και έχει άριστα πλασέ.

Ακόμα, τόνισε ότι είναι προσγειωμένος και συγκροτημένος, δουλευταράς, και περιμένει φέτος να έχει πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής με τους Πράσινους, κάτι που θα αναγκάσει ακόμα και ευρωπαϊκές ομάδες να ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

«Ο Δημήτρης είναι ένας εκρηκτικός ποδοσφαιριστής, με πολύ πάθος στο παιχνίδι του και δεινός σκόρερ. Όταν βρεθεί με την μπάλα σε θέση για γκολ, είσαι σίγουρος ότι η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα. Είναι απρόβλεπτος ποδοσφαιριστής, μπορεί να κάνει το απροσδόκητο, κι αυτό είναι που τον ξεχωρίζει», ήταν το αρχικό σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή στο sportdog.gr.

Κύριε Γκούμα, ποια είναι τα στοιχεία του που τον κάνουν και ξεχωρίζει;

«Είναι πολύ ταχύς, η ταχύτητα είναι ένα από τα κύρια γνωρίσματά του. Στο ένας εναντίον ενός είναι πολύ καλός, τα καταφέρνει πολύ καλά όταν μπαίνει κατά μέτωπο, ντριπλάρει καλά τον αντίπαλο. Είναι παίκτης που έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, έχει πολύ καλό πλασέ και τελείωμα αλλά το κεφάλι δεν είναι το καλύτερό του για να πετύχει γκολ».

Πώς είναι ο χαρακτήρας του;

«Πολύ προσγειωμένο παιδί, το οποίο έχει βάλει κάτω το κεφάλι και δουλεύει πολύ. Νομίζω ότι αυτό το παιδί σύντομα θα μας απασχολήσει όχι μόνο για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, αλλά και για ακόμα μεγαλύτερο βήμα».

Πιστεύετε, δηλαδή, ότι μπορεί να έχει πολύ χρόνο συμμετοχής φέτος στον Παναθηναϊκό, να τα πάει καλά και να προσεγγίσει ομάδες από το εξωτερικό;

«Δουλεύει ακατάπαυστα και είναι συγκροτημένος. Θεωρώ ότι δεν θα χάσει τον δρόμο του και θα προοδεύσει όπως περιμένω. Από αυτή την άποψη περιμένω φέτος να έχει πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό, κάτι που αξίζει με την εικόνα που έχει δείξει τον τελευταίο καιρό, αλλά και λόγω των εμφανίσεών του να αναγκάσει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες να τον βάλουν στη λίστα τους. Περιμένω πολλά από εκείνον».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags