Facebook Pixel Sportdog.gr | Ετοιμάζει μεγάλο κόλπο με «μάγο» ο Ολυμπιακός - Σκάει και φοβερή τράμπα με killer
| 2018-08-02 23:00:00

Ετοιμάζει μεγάλο κόλπο με «μάγο» ο Ολυμπιακός - Σκάει και φοβερή τράμπα με killer

του Παναγιώτη Νικολάου
Ετοιμάζει μεγάλο κόλπο με «μάγο» ο Ολυμπιακός - Σκάει και φοβερή τράμπα με killer

 Έρχεται παικταράς μαέστρος και... φύγε εσύ, έλα εσύ. Ολα με ένα κλικ.

Σε διαρκή αναζήτηση για χαφ βρίσκονται στον Ολυμπιακό και μετά το "ναυάγιο" στις συζητήσεις με τον Γουίλιαν Αράο, το όνομα που είναι ψηλά στην ερυθρόλευκη λίστα είναι αυτό του Γκιγιέρμε. Ο Βραζιλιάνος χαφ αποτελεί μια εξαιρετική περίπτωση, αλλά συνάμα δύσκολη, καθώς για την απόκτησή του υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός.

Για τον Γκιγιέρμε υπάρχει ενδιαφέρον από την Σαουδική Αραβία, τη Μπέτις, αλλά και δύο ομάδες από την Βραζιλία και μάλιστα η Σάο Πάολο εμφανιζόταν ως η επικρατέστερη για του αποσπάσει την υπογραφή. 

Το καλό για τον Ολυμπιακό στην όλη υπόθεση είναι πως δεν θα μείνει σίγουρα στην Λα Κορούνια, καθώς μάλλον υπάρχει σχετική συμφωνία για ρήτρα υποβιβασμού (έπεσε στην Σεγούντα η ιστορική Ντεπορτίβο), ενώ και ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται να προτιμάει την Ευρώπη, αν και μπορεί να βρει άνετα δουλειά και στην Ισπανία.

Όσο για το θέμα του Καρίμ Ανσαριφάρντ οι Ερυθρόλευκοι διέψευσαν τα σενάρια παραχώρησής του στην Μπεσίκτας, όμως το σίγουρο είναι ότι ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός θέλουν και θα πάρουν κι άλλον επιθετικό.

Και φυσικά, εφόσον γίνει κάτι τέτοιο, τότε κάποιος αναμένεται να αποχωρήσει. Ο Γκερέρο δεν γίνεται προφανώς, αφού ήρθε τώρα, οπότε για να χωρέσουν τρεις -εν δυνάμει- ενδεκαδάτοι θα πρέπει να γίνουν... αλχημείες.

Εκτός αν αποκτηθεί παίκτης στο στυλ του Κέβιν Μιραλάς, δηλαδή που να μπορεί να παίξει και στην κορυφή, αλλά και στα άκρα της επίθεσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags