Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι... έπαιξε ο Βασιλειάδης κόντρα στον Ιβάν - Μοίρασε τρελό χρήμα - Κόλαση με Ολυμπιακό
| 2018-08-07 19:23:00

Έτσι... έπαιξε ο Βασιλειάδης κόντρα στον Ιβάν - Μοίρασε τρελό χρήμα - Κόλαση με Ολυμπιακό

Sportdog Team
Έτσι... έπαιξε ο Βασιλειάδης κόντρα στον Ιβάν - Μοίρασε τρελό χρήμα - Κόλαση με Ολυμπιακό

Απίστευτα ποσά!

Σε συμφωνία ήρθαν οι επτά ΠΑΕ που είχαν μείνει χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο με τον Γιώργο Βασιλειάδη, κλείνοντας για τα επόμενα δύο χρόνια στην ΕΡΤ.

Μία ΕΡΤ η οποία θα μεταδώσει 105 παιχνίδια Superleague και φυσικά θα έχει και την Super League2 (εάν υπάρξει συμφωνία).

Συνολικά η κρατική τηλεόραση θα δώσει ένα ποσό πάνω από 16 εκατομμύρια ευρώ στις 7 ΠΑΕ με το «καθαρό» που θα μπουν στα ταμεία των ομάδων να φτάνει τα 14 εκατομμύρια ευρώ. 

Αναλυτικά το ποσό που θα πάρει η κάθε ΠΑΕ:

Παναθηναϊκός4,2 εκατομμύρια ευρώ
Αρης: 2 εκατομμύρια ευρώ
Ατρόμητος: 1,9 εκατομμύρια ευρώ
Ξάνθη: 1,65 εκατομμύρια ευρώ
Παναιτωλικός: 1,65 εκατομμύρια ευρώ
Απόλλων Σμύρνης: 1,45 εκατομμύρια ευρώ
Λαμία: 1,45 εκατομμύρια ευρώ

Συνολικά λοιπόν το καθαρό πόσο που θα πάει και στις 7 ΠΑΕ είναι 14,3 εκατομμύρια ευρώ. Το ποσό αυτό μπορεί ν' αυξηθεί ανάλογα την ΠΑΕ κι ανάλογα τον διαφημιστικό χρόνο.

Μάλιστα στην συμφωνία με την ΕΡΤ υπάρχει και πρόβλεψη και για την περίπτωση του υποβιβασμού. Εάν δηλαδή μία από τις επτά ΠΑΕ υποβιβαστεί τότε θα έχει εξασφαλισμένο το ίδιο ποσό και για την επόμενη σεζόν στην Superleague2, μόνο φυσικά για εκείνη τη χρονιά.

Κόλαση με Ολυμπιακό

Μετά τη συμφωνία έχει προκύψει μεγάλη κόντρα με τον Ολυμπιακό, που εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Γιώργου Βασιλειάδη, με τον τελευταίο να απαντάει με δική του, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

 "H ΠΑΕ Ολυμπιακός έρχεται να καταγγείλει όσα πριν λίγες ημέρες η ίδια είχε ψηφίσει και μάλιστα ομόφωνα με όλες τις ΠΑΕ της Super League. Η πρόταση που έχει κατατεθεί ήταν γνωστή, σαφής, με νούμερα και δεσμεύσεις. Με όρους καθαρούς και με την ελπίδα της προοπτικής για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Tα πράγματα πλέον είναι απολύτως φανερά. Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός -εξ αιτίας της γνωστής πια εμμονής του ιδιοκτήτη της εναντίον της κυβέρνησης και της αριστεράς- έχει μετατρέψει τον ιστορικό σύλλογο σε αντιπολιτευόμενο πολιτικό κόμμα. Είναι προσβολή προς την ιστορία του συλλόγου και προς τα εκατομμύρια φίλους του που δεν ήταν, δεν είναι και δε θα γίνουν στρατός του κάθε ιδιοκτήτη.

Εμείς δεν θα μπούμε σε αυτό το θέατρο του παραλόγου. Αφήνουμε τον κόσμο να τους κρίνει."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags