Το ενδιαφέρον του κόσμου και του Τύπου φαίνεται πως έχει προκαλέσει το επεισόδιο που φέρεται να σημειώθηκε στον πρώτο αγώνα του ΠΑΟΚ με την Σπαρτάκ στην Τούμπα.
Στη Σπαρτάκ τρέμουν για να μην υπάρξουν επεισόδια γι'αυτό πήρε θέση ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Τζάμπαροβ. Ο συνεργάτης του Βλαντιμίρ Πούτιν συνέστησε ψυχραιμία στους οπαδούς του ρωσικού συλλόγου και να μην συμβεί το παραμικρό στο «Otkritie Arena», στη ρεβάνς του 3-2 υπέρ του «Δικεφάλου του Βορρά» στη Θεσσαλονίκη.
«Γνωρίζουμε ότι οι Έλληνες θεωρούνται σε ολόκληρο τον κόσμο ως πολύ επιθετικοί οπαδοί. Όμως αυτό είναι ένα άλλο θέμα κι άλλο είναι η μη λήψη μέτρων από την ελληνική αστυνομία προκειμένου να προστατεύσει τους Ρώσους δημοσιογράφους, ελπίζω οι οπαδοί της Σπαρτάκ να μην ανταποκριθούν με αγένεια αν έρθουν στη Μόσχα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ», δήλωσε ο κ. Τζάμπαροβ στην «Izvestia».
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο