Facebook Pixel Sportdog.gr | Καρέρα: «Όχι μόνο γκολ, αλλά και νίκη με ΠΑΟΚ» - Τρομερή ατάκα για την Τούμπα!
| 2018-08-13 16:40:00

Καρέρα: «Όχι μόνο γκολ, αλλά και νίκη με ΠΑΟΚ» - Τρομερή ατάκα για την Τούμπα!

Sportdog Team
Καρέρα: «Όχι μόνο γκολ, αλλά και νίκη με ΠΑΟΚ» - Τρομερή ατάκα για την Τούμπα!

Ο κόουτς της Σπαρτάκ αποθέωσε τον κόσμο του Δικεφάλου.

Ο προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας, Μάσιμο Καρέρα, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως δεν θα ψάξει μόνο το γρήγορο γκολ, αλλά τη νίκη, επιβεβαίωσε πως δεν θα παίξουν οι Κουτέποφ και Μπουκέτι, ενώ μίλησε με τρομερά λόγια για την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Οι σκέψεις του για το επαναληπτικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για την ενδεκάδα, πρέπει να σκεφτώ καλά. Θα δούμε την διάθεση που υπάρχει στην σημερινή προπόνηση, αλλά πιστεύω πως όλοι καταλαβαίνουν την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Θα αναλύσουμε προσεκτικά τον αντίπαλο μας για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη».

Για την ομάδα του: «Καταλαβαίνουμε τα λάθη μας. Αυτή είναι η δουλειά μας Είναι απαραίτητο να αποφύγουμε τα λάθη και να κατανοήσουμε πως παίζει ο αντίπαλός μας. Σκέφτομαι μόνο την ομάδα μου και όχι τον αντίπαλο. Θα προσπαθήσω να παρατάξω την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Οι Μπουκέτι και Κουπέτοφ δεν θα αγωνιστούν στο αυριανό παιχνίδι καθώς δεν είναι έτοιμοι».

Αν στοχεύει σε ένα γρήγορο γκολ: «Στόχος μας δεν είναι μόνο το γρήγορο γκολ, αλλά η νίκη. Δεν έχει σημασία αν θα σκοράρουμε στην αρχή ή στο τέλος, το κυριότερο είναι να σκοράρουμε.

Για την ψυχολογία των παικτών και την ατμόσφαιρα των οπαδών για το αυριανό παιχνίδι: «Αφού έπαιξαν οι ποδοσφαιριστές μου στην Τούμπα σημαίνει ότι μπορούν να παίξουν σε οποιαδήποτε ατμόσφαιρα, κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για τον Μαξιμένκο και τις εμφανίσεις του: «Ο Μαξιμένκο είναι ήρεμος. Έπαιξε καλά την Κυριακή κόντρα στην Άντζι. Στο ποδόσφαιρο γίνονται λάθη, τα λάθη του τερματοφύλακα πάντα φαίνονται περισσότερο και το πληρώνουν με τα γκολ που δέχονται. Πιστεύω ότι είναι έτοιμος. Επαναλαμβάνω πως όλοι μπορούν να κάνουν λάθη. Από την στιγμή που βρίσκεται στην ενδεκάδα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags