Facebook Pixel Μα δεν τελειώσαμε...
| 2011-08-26 18:31:00

Μα δεν τελειώσαμε...

Μα δεν τελειώσαμε...

Ο Ηρακλής κέρδισε την υπόθεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο και έτσι ξαναπάει στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ. Αναβάλλεται πιθανότατα το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με Παναιτωλικό.

Συγκεκριμένα, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με πρόεδρο τον κ. Μενέλαο Πινάκουλα και μέλη τον κ. Σφυρή και την κ. Χλαμπουτάκη μετά από 6ωρη συνεδρίαση και με ψήφους 2-1, έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης που είχαν κάνει οι Θεσσαλονικείς κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ που τους είχε τιμωρήσει με υποβιβασμό για πλαστογραφία. Έτσι λοιπόν παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Γηραιός στην Σούπερ Λιγκ, αφού σήμερα έγινε το πρώτο βήμα.

Θυμίζουμε πως οι Θεσσαλονικείς υποστηρίζουν ότι ναι μεν υπάρχει πλαστογραφία, η οποία έγινε από έναν συγκεκριμένο παράγοντα (σ.σ τον Γιάννη Τάκη), ωστόσο δεν πρέπει να τιμωρηθούν βάση του άρθρου περί δυσφήμισης με ποινή υποβιβασμού, αλλά βάση του άρθρου περί πλαστογραφίας με ποινή απλώς και μόνο χρηματικού προστίμου.

Πλέον, είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί το παιχνίδι της πρεμιέρας μεταξύ του Παναιτωλικού και του Αστέρα Τρίπολης, καθώς οι Αρκάδες θα υποβιβαστούν σε περίπτωση που δικαιωθεί ο Ηρακλής.

Το απόλυτο... μπάχαλο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση δίκασε την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής Θεσσαλονίκης κατά της υπ' αριθμόν 133/2011 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Δικάζει κατ’ αντιμωλία των διαδίκων την από 22/08/2011 και με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 24945/2011 Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ» κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, (Ε.Π.Ο.).

Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο.

Δέχεται κατά πλειοψηφία την από 22/08/2011 και με αριθμό πρωτ. Ε.Π.Ο. 24945/2011 Προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».

Ακυρώνει την υπ’ αριθ. 133/2011 Απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο.

Παραπέμπει την υπόθεση προς περαιτέρω εκδίκαση στην Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο., συντιθέμενη από άλλους δικαστές, της από 23/05/2011 έφεσης της προσφεύγουσας κατά της υπ’ αριθμ. 195/2011 Απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της «SUPERLEAGUE» και της ΠΑΕ «ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ».

Διαβάστε ΕΔΩ το σκεπτικό της απόφασης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags