Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πανωλεθρία» για Τίγρη, έτσι έχασε από ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό - Ασύλληπτο 6-0, καυτό παρασκήνιο
| 2018-08-26 16:02:00

«Πανωλεθρία» για Τίγρη, έτσι έχασε από ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό - Ασύλληπτο 6-0, καυτό παρασκήνιο

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Πανωλεθρία» για Τίγρη, έτσι έχασε από ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό - Ασύλληπτο 6-0, καυτό παρασκήνιο

Ήττα κόντρα σε όλα τα προγνωστικά για το αφεντικό της ΑΕΚ.

 

Η ΕΠΟ συνεδρίασε σχετικά με τη στελέχωση των τεχνικά τιμ των μικρών εθνικών ομάδων. Αναφορικά με τους προπονητές των εθνικών κλιμακίων, ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Γιάννης Γκούμας παρέμειναν στους πάγκους της Ελπίδων και της Νέων αντίστοιχα, με το Νίκο Κεχαγιά να αποτελεί το νέο πρόσωπο, καθώς ανέλαβε το «τιμόνι» της Εθνικής Παίδων.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνεδρίαση της Ομοσπονδίας πέρασαν όλες οι προτάσεις της «κοινοπραξίας» ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού από την προηγούμενη σχετική συζήτηση που είχε γίνει στην ΕΠΟ.

Η αρχική πρόταση του τεχνικού διευθυντή Εθνικών Ομάδων, Ζήση Βρύζα στην επιτροπή ήταν σύμφωνη με τις προτάσεις ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, έβρισκε όμως αντίθετο τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είχε διαφορετικές προτάσεις για τις θέσεις των προπονητών και των βοηθών τους στα μικρά κλιμάκια των εθνικών ομάδων.

Η πρόταση του Βρύζα πέρασε από τη σχετική επιτροπή της ΕΠΟ και έφτασε στην ολομέλεια για έγκριση. Ο Μελισσανίδης προσπάθησε να αντιστρέψει τα δεδομένα, «μετρώντας» παράλληλα τους συμμάχους του, και φάνηκε να το καταφέρνει με την αναβολή της επικύρωσης για την απόφαση της ολομέλειας.

Από το κλίμα που εισέπραττε κανείς στο εσωτερικό της ΕΠΟ υπήρχε η αίσθηση ότι θα σημειωθεί… ισοπαλία μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων πλευρών με τρεις προπονητές και βοηθούς να προκρίνονται από το μέτωπο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού και άλλους τόσους από το αντίστοιχο της ΑΕΚ.

Ωστόσο, η τελική απόφαση δεν ήταν αυτή που περίμεναν οι περισσότεροι. Οι εισηγήσεις ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού πέρασαν με… σκορ 6-0 αντί για το 3-3 που αναμενόταν, με τους συλλόγους του Ιβάν Σαββίδη και του Βαγγέλη Μαρινάκη να επικρατούν του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ στην εν λόγω παρασκηνιακή «μάχη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags