Ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωση μετά την προπόνηση της Παρασκευής την αποστολή, για την δεύτερη αγωνιστική της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ απέναντι στον Παναθηναϊκό το Σάββατο. Εκτός έμειναν οι Μπερτόλιο, Καραμάνος και Πλιάτσικας.

Το δελτίο Τύπου για την προπόνηση της Παρασκευής και η αποστολή της Λαμίας για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό

Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής 31/8 η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία εν όψει της αυριανής (Σάββατο 1/9) αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (19:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Η αποστολή αναχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής για την Αθήνα και ο τεχνικός Μπάμπης Τεννές, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αντέτζο, Άντρόνικ, Ασίγκμπα, Μπαράλες, Μπλάζιτς, Επστάιν, Οσμάν, Σαράνοφ, Βάντερσον, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Δημούτσος, Καραγκούνης, Καρυπίδης, Μελίσσας, Μπουλούλης, Παπαργυρίου, Τσούκαλος.