Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλα τούμπα με top Έλληνα προπονητή στη Superleague - Τον «έφτιαξε» η διοίκηση με τον παικταρά!
| 2018-09-09 09:00:00

Όλα τούμπα με top Έλληνα προπονητή στη Superleague - Τον «έφτιαξε» η διοίκηση με τον παικταρά!

Sportdog Team
Όλα τούμπα με top Έλληνα προπονητή στη Superleague - Τον «έφτιαξε» η διοίκηση με τον παικταρά!

Aλλάζουν τα δεδομένα στην ομάδα με μία κίνηση.

Σε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς πριν από λίγες ημέρες ήρθε σε συμφωνία με τον Μαρτίν Τόνσο.

Πρόκειται για έναν παίκτη που γνώριζαν πολύ καλά στην Τρίπολη, καθώς μέχρι και πριν από δύο μήνες ανήκε στην ομάδα και μάλιστα ήταν από τους κορυφαίους της περσινής σεζόν, βοηθώντας πάρα πολύ ώστε να βγουν στο Γιουρόπα Λιγκ. 

Πέρυσι πέτυχε 4 γκολ σε 24 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ, ενώ αγωνίστηκε και τρεις φορές στο Κύπελλο, καθώς ήταν ένας από τους αγαπημένους παίκτες του Σάββα Παντελίδη, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έχει περάσει και από τον Ατρόμητο.

Ο Τόνσο είναι ο έβδομος Αργεντινός του Αστέρα, πλαισιώνοντας τους Ματρικάρντι, Σάλας,  Ρόλε, Ιγκλέσιας, Μπελόκ, Μουνάφο, ωστόσο σε σχέση με τους άλλους παίκτες που ήρθαν φέτος στην Τρίπολη, αυτός είναι όντως επιλογή Παντελίδη!

Μάλιστα, πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν πως με τη συγκεκριμένη μεταγραφή, θα αμβλυνθούν σημαντικά οι διαφωνίες που υπήρχαν μέχρι πρότινος ανάμεσα στον Έλληνα προπονητή και τη διοίκηση. 

Θυμίζουμε ότι ο Παντελίδης ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος από το γεγονός πως είχαν περάσει ελάχιστες δικές του προτάσεις για τις καλοκαιρινές μεταγραφές, ενώ παράλληλα έβλεπε παίκτες που είχε… κόψει να έρχονται στην ομάδα. 

Η απόκτηση του Τόνσο όμως αλλάζει σημαντικά τα δεδομένα και σίγουρα θα βελτιώσει τις σχέσεις των δύο πλευρών. Οι Καϋμενάκης και Μπάκος έχουν σε εκτίμηση τον Έλληνα κόουτς και ήθελαν με αυτή την κίνηση να τον ικανοποιήσουν και να τον… φτιάξουν ενόψει της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags