Facebook Pixel Sportdog.gr | Πήρε φωτιά ο Παναθηναϊκός, «μεταγραφάρα» Παϊρόζ - Εξωπραγματικό deal δισεκατομμυρίων!
| 2018-09-12 23:30:00

Πήρε φωτιά ο Παναθηναϊκός, «μεταγραφάρα» Παϊρόζ - Εξωπραγματικό deal δισεκατομμυρίων!

του Νίκου Στεργίου
Πήρε φωτιά ο Παναθηναϊκός, «μεταγραφάρα» Παϊρόζ - Εξωπραγματικό deal δισεκατομμυρίων!

Ραγδαίες εξελίξεις εντός και... πέριξ του τριφυλλιού. Όλα εδώ.

Μπορεί ακόμα να μην έχει αλλάξει και επίσημα χέρια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο όλες οι πληροφορίες δείχνουν πως βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ανακοίνωση της οριστικής συμφωνίας ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, με τον τελευταίο μάλιστα να ασχολείται ήδη πολύ ενεργά με το Τριφύλλι.

Ο Ταϊλανδός και οι συνεργάτες του, τις τελευταίες ημέρες, κάνουν επαφές και ψάχνουν τον επόμενο πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ και το όνομα που βρίσκεται πολύ ψηλά στην σχετική λίστα είναι αυτό του Σπύρου Λεκάκκου (διαβάστε το βιογραφικό του ΕΔΩ).

Ο γνωστός τραπεζίτης και πρώην αντιπρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς μέχρι πριν από λίγες μέρες να διέψευδε τη συγκεκριμένη προοπτική, αλλά ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχουν ανοιχτές συζητήσεις και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, αν και για την ώρα οι πιθανότητες σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr… δεν δείχνουν deal!

Άλλωστε, ο Λεκάκκος έχει ξεκαθαρίσει πως για να αναλάβει τη θέση του προέδρου στον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να έχει περάσει οριστικά η ΠΑΕ στα χέρια του Παϊρόζ, να έχουν τακτοποιηθεί οι οικονομικές υποχρεώσεις σε παίκτες, να υπάρχει ρευστότητα και συγκεκριμένο πλάνο και φυσικά να διευθετηθούν τα χρέη του συλλόγου. Αν γίνουν όλα τα παραπάνω βέβαια, τότε πιθανότατα θα αλλάξει και ο ίδιος γνώμη και θα δεχθεί την πρόταση.

O mr Τσιπίτα, η στήριξη του στον Παναθηναϊκό και το τρελό deal

Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο γνωστός επιχειρηματίας Σπύρος Θεοδωρόπουλος, λόγω της πληροφορίας ότι επίκειται πολύ σύντομα να ολοκληρωθεί η συμφωνία της Chipita, με το τίμημα της εξαγοράς να τοποθετείται στα 1,5 δισ. Ευρώ!

Θυμίζουμε πως το αφεντικό της Chipita για περίπου 24 ώρες είχε παρουσιαστεί ως «σωτήρας» του Παναθηναϊκού από κάποια ΜΜΕ, καθώς είχε εμφανιστεί διατεθειμένος να βγει μπροστά και με τη βοήθεια του κόσμου να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου. Μάλιστα, είχε συναντηθεί και με κάποιους παλαίμαχους για να παρουσιάσει το πλάνο του, ωστόσο μετά τη δημοσιότητα που πήρε η ιστορία και προφανώς τις δυσκολίες που συνάντησε, αποφάσισε να κάνει πίσω.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως επί Αλαφούζου ήταν ίσως και ο μόνος που κάθε χρόνο, μα κάθε χρόνο, ενίσχυε (με διάφορους τρόπους) οικονομικά την ομάδα, με ποσά από 600.000 ευρώ έως 1 εκατομμύριο ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τότε παίζει το κεφάλι του ο Σκίμπε - Δεν τον βγάζει ούτε στα 35 του, μετά τον Τζιόλη ο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags