Facebook Pixel Ανησυχία στον Παναθηναϊκό για τα δημοσιεύματα περί Καμπετσή
| 2018-09-14 23:15:00

Αυτό τους έλειπε: Έσκασε... τρελός «πονοκέφαλος» στον Παναθηναϊκό με τον πιτσιρικά - «Τρέμουν» αν...

του Νίκου Στεργίου
Αυτό τους έλειπε: Έσκασε... τρελός «πονοκέφαλος» στον Παναθηναϊκό με τον πιτσιρικά - «Τρέμουν» αν...

Ποιος μικρός είναι... δύσκολος. Κλικ εδώ.

O Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη σεζόν με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες πρωταθλήματος και τα πιτσιρίκια του Γιώργου Δώνη να αφήνουν θετικότατες εντυπώσεις και προσδοκίες στους φιλάθλους για το μέλλον.

Ένας από αυτούς που ξεχώρισαν ήταν ο Αργύρης Καμπετσής, ο οποίος παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στη Λαμία, ενώ είχε την ασίστ για το νικητήριο γκολ της ομάδας του.

Ο νεαρός επιθετικός είχε ένα απόλυτα επιτυχημένο ντεμπούτο και τις τελευταίες ημέρες απασχολεί την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, με ουκ ολίγα δημοσιεύματα να είναι αφιερωμένα σε εκείνον. Αντίστοιχα έχει γίνει και αρκετός ντόρος για τα τροφεία του Καμπετσή, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι όλη αυτή η δημοσιότητα ίσως να μην κάνει καλό στον μικρό, ο οποίος ούτως ή άλλως έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδι και δεν δικαιολογείται όλος αυτός ο ντόρος γύρω από το όνομά του.

Παράλληλα, σημαντικό ρόλο σε αυτό φέρεται να έχει και το γεγονός ότι το περιβάλλον του παίκτη είναι... λαλίστατο. Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού, λοιπόν, επαγρυπνούν ώστε να μην αφήσουν τον παίκτη έρμαιο στη δημοσιότητα, η οποία μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στην αγωνιστική του απόδοση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Περίεργα» πράγματα με Παϊρόζ - Αυτός θα είναι ο νέος μεγαλομέτοχος του ΠΑΟ - Απίθανη φήμη για Ρέστη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags