Facebook Pixel Ποιος Γαλανόπουλος τώρα; Αυτός ο ΑΕΚτζής έχει «παλαβώσει» όλη την Ευρώπη - Τον «διώχνει» ο Μαρίνος!
| 2018-09-17 11:54:00

Ποιος Γαλανόπουλος τώρα; Αυτός ο ΑΕΚτζής έχει «παλαβώσει» όλη την Ευρώπη - Τον «διώχνει» ο Μαρίνος!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιος Γαλανόπουλος τώρα; Αυτός ο ΑΕΚτζής έχει «παλαβώσει» όλη την Ευρώπη - Τον «διώχνει» ο Μαρίνος!

Έκανε το φοβερό restart και ετοιμάζει βαλίτσες. Δεν το βρίσκεις...

Έχουν φουντώσει τελευταία οι φήμες σχετικά με το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει προκαλέσει ο Κώστας Γαλανόπουλος από ομάδες του εξωτερικού. Όπως λέγεται, μάλιστα, άνθρωποι γερμανικών ομάδων αναμένεται να βρεθούν στο προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στον Άγιαξ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Έλληνα μέσο.

Πάντως, την ίδια ώρα, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι άλλο είναι το «hot» όνομα αυτή τη στιγμή στην Ένωση. Ο λόγος για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος έχει κάνει σούπερ ξεκίνημα στη σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο έκανε «παπάδες» με δύο γκολ.

Ο Έλληνας άσος δείχνει απίστευτα αναγεννημένος, φαίνεται πως διανύει την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του, κάτι που, φυσικά, πιστώνεται στον Μαρίνο Ουζουνίδη, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από το εξωτερικό.

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ήταν από παλιά στις λίστες αρκετών ξένων συλλόγων από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα ελληνικά γήπεδα. Τα τελευταία χρόνια, όμως, η καριέρα του είχε πτωτική πορεία και σύντομα διαγράφηκε από τα «μπλοκάκια» των σκάουτερς.

Πλέον, όμως, φαίνεται πως πραγματοποιεί δυναμικό come back και έχει αρχίσει να προσελκύει ξανά τα μάτια πάνω του. Όχι πως στην παρούσα φάση υπάρχει κάτι επίσημο, αλλά δεδομένα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα από ξένες ομάδες που θέλουν να τον «τσεκάρουν» στα επόμενα παιχνίδια.

Κι αν ο Έλληνας άσος συνεχίσει με την ίδια απόδοση, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως δε θα αργήσει να φτάσει στα Σπάτα και η πρώτη επίσημη πρόταση. Κάτι που, όπως προαναφέραμε, οφείλεται ξεκάθαρα στον Μαρίνο Ουζουνίδη, o oποίος ξέρει τα «κουμπιά» του παίκτη από την εποχή που τον είχε στον Παναθηναϊκό και κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ τον... αναστήσει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Κόλαση» πριν την ΑΕΚ - Όλοι στην τσίτα με Έλληνα άσο, ποιος τρώει «άκυρο» - Ανάβει τα αίματα ο...

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags